Mainos

Bangladeshilainen parlamentaarikko palkkasi 8 kaksoisolentoa käymään puolestaan yliopiston kokeissa – paljastui tv-kanavan tullessa yllättäen haastattelemaan

Bangladeshilainen poliitikko on erotettu yliopistosta, koska hänen epäillään käyttäneen jopa kahdeksaa kaksoisolentoaan tekemään hänen puolestaan yliopiston kokeita, kertoo The Guardian

Valtaapitävän Awami Laegue -puolueen parlamentaarikkoa Tamanna Nusratia syytetään kaksoisolentojen palkkaamisesta ainakin 13 kokeeseen. Nusrat valittiin parlamenttiin viime vuonna, ja hän opiskelee Bangladeshin avoimessa yliopistossa taiteen kandidaatiksi. 

Asia tuli julkisuuteen, kun yksityinen tv-kanava Nagorik TV saapui koesaliin yllättäen haastattelemaan Nusratia, mutta paikalla olikin hänen kaksoisolentonsa. 

Nusrat on erotettu myös puolueestaan.

– Erotimme hänet, koska hän teki rikoksen. Rikos on rikos, puolueen puheenjohtaja M.A. Mannan sanoi. 

Oppilaitoksen henkilökunnan jäsen kertoi medialle, että poliitikon kaksoisolennot olivat hänen henkivartijoidensa ympäröimiä, kun he saapuivat testeihin. 

– Kaikki tiesivät sen [huijauksen], mutta kukaan ei sanonut sanaakaan, koska hän on vaikutusvaltaisesta perheestä, koulun edustaja sanoi.

Nusrat ei ole itse kommentoinut asiaa.

Voit katsoa yllä olevalta videolta hetken, kun bangladeshilainen Nagorik TV saapuu yllättäen haastattelemaan parlamentaarikkoa, joka paljastuukin kaksoisolennoksi. Video on bengalinkielinen.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja