Mainos

Ballerina-kekseille 3,6 Helmi-pistettä

Testiryhmä maisteli Ballerina Lakritsi -uutuuskeksiä viikon ajan. Testiryhmä arvioi tuotetta Helmi-pisteillä 1-5 ja antoi kokonaisarvosanaksi hyvän 3,6. Keräsimme yhteen kaikkien testiryhmäläisten ajatukset Ballerina-keksistä. Lue mitä mietteitä uutuusmaku herätti.

Näin testiryhmäläiset arvioivat keksejä:

Supu:

Keksit olivat herkullisia, mutta olisin toivonut vielä enemmän lakun makua.

Prinss:

Maku ei ollut aivan sellainen ko odotin. Maistui liikaa vain lakritsi kastikkeelle ei oikealta lakritsilta.. Muuten oikein hyviä.

Sonja:

Herkullinen keksi, jonka maut tasapainottavat mukavasti toisiaan. Kuin kompakti jätskiannos keksimuodossa; kivan rapsakka keksi, vaniljaisen pehmeä täyte ja jätskiannosten lakritsikastikkeen maun mieleen tuova lakritsisydän. Lakritsin lievä salmiakkisuus pudotti helmet viidestä neljään, mutta taattu Ballerinalaatu ja -makuelämys selkeä plussa! Jäin hieman kaipaamaan raikkautta; ripaus sitruunaa vaniljatäytteeseen voisi tehdä tästä keksistä mielettömän!

tapuli:

Keksi on melko äitelää, siis liian makeaa. Sopii lapsen suuhun, mutta aikuiselle ehkä liian tuhdin makuista.

Noora:

Todella suussa sulava yhdistelmä rapeutta ja makeutta.

Positiivisesti yllättynyt:

Ballerina Lakritsi oli oikein mukava yllätys! Keksit olivat jopa vähän liian makeita minun makuuni, mutta pienenä herkkuhetkenä aivan loistavia.

sunflower88:

Keksit olivat maistuvia, mutta lakritsin olisi voinut maistua enemmän. Pienenä miinuksena se, että lakritsitäyte tarttui hampaisiin.

Samaria81:

Todella mukava yllätys keksin muodossa lakritsin ystävälle! Maukas, suussa sulava piristys kahvipöytään.

Maikki:

Olivat todellakin ihania, positiivinen yllätys! Uusi suosikkini ehdottomasti!

Leena:

Lakritsia liian vähän, kreemi keksin välissä lähinnä pahaa.

Jossuliiniha:

Lakritsin maku olisi voinut olla voimakkaampi.

Izellah:

Olisin kaivannut hieman enemmän lakritsin ominaismakua keksin keskustaan. Ja myös harmillisesti tästä syystä tämä keksi ei sovellu mielestäni ihan samoin syötäväksi kuin olen näitä marjakeksejä tottunut syömään: ensin "katon" reunat, sitten alaosan reunat ja viimeisenä keskusta. Lakritsi-keksin keskustan maku on tähän liian hento. Kokonaisena syötävänä tämä keksi on silti lähes marjakeksin veroinen, eli erittäin herkullinen :P

Oija:

Ihan ok keksi keskiarvomakujen ystäville, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Lakritsitäytteen koostumus melko tahmea, tarttuu hampaisiin.

mar.hie:

Ihana lakritsin maku, mutta itse keksiaines ei ehdoton suosikkini! Hyvä kokonaisuus kuitenkin!

äityli83:

Pehmeä ja samettinen maku!

Mammanen:

Taattua Ballerina -makua. Kiva maku!

Ansq:

Pakkauksen perusteella odotin enemmän lakritsin makua

Herkuttelija:

Olen intomielinen lakritsi/salmiakkifani. Yllätyin kuin hyvin lakritsi sopi keksiin. Nautin niitä mm kahvin kanssa. Suosittelen ystävilleni.

maiccu:

Keksit eivät olleet minun makuuni. En pitänyt lakritsi osuudesta, muuten keksi oli hyvä. Lakritsi ei sopinut keksiin, vaikka muuten lempikarkkini se onkin.

Bubble:

Perinteinen murokeksi on ihanan rapeaa ja lakritsitäyte niin viettelevää, ettei yksi keksi riitä kahvikupillisen kanssa. Täytteestä tulee mieleen lakritsajäätelö.

RK:

Rapea ja hyvä keksi, voimakas lakritsin maku. Ainakin lakun ystävien mieleen.

herkku:

Hyvä lakun maku, muuten aika makea. Sopii hyvin tarjottavaksi kauniin muodon ja kestävän rakenteen ansiosta.

Tuju:

Aika pliisu maku.

Katjusha:

Keksistä jäi suuhun maku, joka muistutti lähinnä yskänlääkettä kuin lakritsia.

PIA-MARIA:

Täydellisen täytekeksin luominen haastavaa. Ballerina Lakriti ei täysin vastannut odotuksiani. Hyvästä yrityksestä luoda uutta kolme helmeä.

riituska:

Syntisen makea makuyhdistelmä!! Suorastaan pakko ahmia.

Minsku:

Ihana, herkullinen, mielettömän makuinen!

tupuna:

Pehmeä ja täyteläinen. Lakritsin makua oli juuri sopivasti. Ballerinat olivat meillä etenkin lasten mieleen. Itselläni on tapana nauttia keksejä kahvin kera ja siinä makuyhdistelmä ei välttämättä täysin toiminut.

ph:

4 pistettä. Tuoksu oli hurmaava, mutta vanilja peitti lakritsin hyvän maun. Lasten ehdoton suosikki.

Tara1:

Täydellinen makunautinto, jossa lakritsin maku ei kuitenkaan ole liian hallitseva

-AS-:

Keksi oli kiva uutuus ja voisin hyvin tarjota tuotetta vieraille. Itse en välitä näin voimakkaasta aniksen mausta, mutta miehelle keksit kyllä upposivat :)

Yksi Testaaja:

Lakritsin makua olisi saanut olla hiukkasen enempi, muuten OK.

mev:

Lakritsitäyte keksin päällä oli yllättävän tehokkaan makuinen, ei lainkaan liian makea. Valkoinen täyte olisi myös saanut maistua lakulta tai vaikkapa sitruunalta, joka sopisi hyvin lakun maun kanssa. Täytekeksit ovat aina ongelmallisia syödä: ekan puraisun jälkeen koko keksi hajoaa sormiin. Miksei näitä voi tehdä suupalan kokoisiksi niin syöminen olisi paljon helpompaa ja siistimpää?

Poweria:

Keksi oli mureaa ja hyvää. Täyte suussa sulavaa. Lakritsin maku pehmeää. Lakritsi"nappi" voisi olla pehmeämpi, oli vähän sitkeä ja tarttui hampaisiin.

Suvahdus:

Neljä helmeä. Keksi oli piristävä uutuus, pidän lisäksi lakritsin ja keksin yhdistelmästä. Hauskalla tavalla osattu yhdistää keksi ja lempimakeiseni. Uutuus, jota ei löydy vielä kaupoista.

laku:

Maku oli hyvä, ihana lakritsi, mutta (lakritsi)täytettä olisi saanut olla enemmän, tai se olisi voinut olla jopa voimakkaamman makuista. Poikaystävä antoi neljä pistettä ja oli koko ajan kärkkymässä keksipaketilla. Ihan hyvä uutuus.

Ella-74:

En yleensä tykkää täytekekseistä mutta nämä oli niin hyviä että niitä meni monta peräkkäin kahvin kanssa.

ankka:

Melko yllätyksetön, mauton ja mitäänsanomaton keksi.

AnsQ:

Maku olisi voinut olla lakritsisempi

Tiiti:

Maistuva keksi, kiva lakritsin maku.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Ballerina

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.