Bachelor-Anton joutui tentattavaksi treffeillä: "Lapsiluku oli vielä käymättä läpi"

Bachelor-Anton joutui tentattavaksi treffeillä: "Lapsiluku oli vielä käymättä läpi" 3:06
Bachelor-Anton joutui tentattavaksi treffeillä: "Lapsiluku oli vielä käymättä läpi"

Bachelor Suomi -jaksossa Anton ja Minna viettävät treffejä appelsiini-sitruunafarmilla.

Bachelor Suomi -ohjelman yhdeksäs jakso löytyy MTV KatsomostaMikko Parikan juontamassa ohjelmassa seurataan kahta poikamiestä, Sami Toiviaista ja Anton Aaltosta, jotka tapaavat sinkkunaisia.

Minna ja Anton viettävät treffejä appelsiini-sitruunafarmilla Bachelor Suomen yhdeksännessä jaksossa. Treffeillä he pääsevät valmistamaan hilloa sitrushedelmistä. Anton odottaa treffeiltä yhteistä laatuaikaa sekä kahdenkeskistä keskustelua Minnan kanssa rauhassa.

– Kemia on aika kiistämätön meidän välillä, että ihan sama mitä me tekisimme tai missä me olisimme niin uskon, että meillä olisi kivaa ja hauskaa yhdessä, Minna kommentoi.

– Vieläkin on sellanen olo, että wow mikä nainen, Anton kommentoi tunteitaan Minnaa kohtaan.

Treffeillä Minna tenttaa myös Antonin lapsihaaveista.

– Lapsiluku oli vielä käymättä läpi, mutta sekin sopii oikein kivasti yhteen, Minna tuumailee Antonin vastauksen jälkeen.

– Minulla ja Minnalla kemia on jotakin sellaista, mitä harvoin tulee vastaan. Siihen on niin helppo ja luonnollinen heittäytyä mukaan, että pitää antaa vaan palaa, Anton kommentoi treffien päätteeksi.

Bachelor Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. Bachelor: Ruusun jälkeen alkaa MTV Katsomossa tiistiaisin. 

Bachelor Suomi on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat