Axl Smith polleana uusilla nettisivuillaan – "Vallankumoukseni on televisioitu"

Salakuvaamisesta epäilty Axl Smith avasi maanantaina uudet nettisivunsa.

Artisti, dj, tv-persoona, luova suunnittelija, filantropisti eli hyväntekijä. Näin kuvailee salakuvaamisesta epäilty juontajatähti Axl Smith itseään eilen maanantaina avatuilla uusilla nettisivuillaan.

– Vallankumoukseni on televisioitu, siteerataan sivujen "tv-persoona ja tuottaja" -osiossa.

Filantropisti-alasivulla Smith, 32, hehkuttaa intohimoaan työskennellä "isomman tarkoituksen" hyväksi ja antaa jotakin takaisin.

– Minulla on ollut etuoikeus työskennellä positiivisten ja rohkaisevien ihmisten kanssa koko urani ajan. Minusta tuntuu, että on meidän on annettava jotain takaisin.

"Palvelut"-alasivulla luetellaan miehen tarjoamia palveluja. Listasta löytyvät muun muassa luova suunnittelu, sosiaalinen media, graafinen suunnittelu sekä video-ohjaaminen ja editointi.

Smith kertoo myös päivittävänsä sivuille uusia vlogi- ja blogipostauksia viikoittain.

Axl Smithin salakatselutapauksen tutkinnanjohtaja vahvisti ennen juhannusta MTV Viihteelle, että Smithin tapauksesta tiedotetaan lähiaikoina.

– Loppurutistus on menossa. Tiedote asiasta tulee lähiaikoina, kertoi tutkinnanjohtaja ylikomisario Jari Illukka MTV.fille.

Smith nähtiin toukokuun alussa Helsingin käräjäoikeudessa. Käräjäoikeus kumosi tuolloin juontajan matkustuskiellon kohtuuttomana. Asia käsiteltiin oikeussalissa suljetuin ovin.

Julkisuudessa olleiden tietojen mukaan Smithin epäillään kuvanneen kymmeniä seksikumppaneitaan salaa kotonaan. Smith on kiistänyt epäilyt ja kertonut, että hänellä on kotonaan kameravalvonta oman turvallisuutensa tähden.

Katso alta video, jossa Smith saapuu oikeustalolle ja siirtyy oikeussaliin. Videolla myös ylikomisario Illukan haastattelu.

Axl Smithin matkustuskielto kumottiin – juontajatähti piti suunsa supussa 1:59

Lue myös:

    Uusimmat