Poliisi vahvistaa: Axl Smithin salakuvausvyyhdin esitutkinta loppusuoralla

Tutkinnanjohtaja vahvistaa MTV Viihteelle, että Axl Smithin tapauksesta tiedotetaan lähiaikoina.

Juontajatähti Axl Smithin, 32, salakuvaustapauksen esitutkinta on lähes valmis.

– Loppurutistus on menossa. Tiedote asiasta tulee lähiaikoina, kertoo tutkinnanjohtaja ylikomisario Jari Illukka MTV.fille.

Uusimmassa 7 päivää -lehdessä kerrotaan poliisin tutkivan Smithin tapauksen tutkinnan yhteydessä julki tullutta julkkismiesten seksivideorinkiä. Lehden mukaan videot on välitetty kymmenien ihmisten nähtäväksi.

– En vahvista enkä kiistä mitään tähän liittyen. Smithin tapaukseen liittyen on kuulusteltu kymmeniä, jopa satoja ihmisiä ja jos jotain kuulusteluissa ilmenee, sitä tutkitaan. Tämän enempää en kommentoi, Illukka sanoo.

Smith nähtiin toukokuun alussa Helsingin käräjäoikeudessa. Käräjäoikeus kumosi tuolloin juontajan matkustuskiellon kohtuuttomana. Myös takavarikko kumottiin. Asia käsiteltiin oikeussalissa suljetuin ovin.

Smith ei kommentoinut rikosepäilyjään lainkaan toimittajille. Myöskään hänen avustajansa Markku Salonen ei sanonut mitään.

Ylikomisario Illukka ei täsmentänyt käräjäoikeudessa, mistä muista rikosnimikkeistä kuin salakatselusta on Smithin kohdalla kyse.

– Esitutkinnan tässä vaiheessa ei oteta kantaa rikosnimikkeisiin.

Asianomistajia poliisin mukaan on ollut kymmeniä.

Aiemmin julkisuudessa olleiden tietojen mukaan Smithin epäillään kuvanneen kymmeniä seksikumppaneitaan salaa kotonaan. Smith on kiistänyt epäilyt ja kertonut, että hänellä on kotonaan kameravalvonta oman turvallisuutensa tähden.

Katso alta video, jossa Smith saapuu oikeustalolle ja siirtyy oikeussaliin. Videolla myös ylikomisario Illukan haastattelu.

Axl Smithin matkustuskielto kumottiin – juontajatähti piti suunsa supussa 1:59

Lue myös:

    Uusimmat