Avril Lavigne ja Lindsay Lohan: Kissatappelu

Avril Lavignen kerrottiin riidelleen julkisesti Lindsay Lohanin kanssa viime viikolla, kertoo Music-News.com nettisivusto.

Kanadalainen laulajatar ja Mean Girls –sarjan tähti olivat molemmat suositussa losangelesilaisessa Chateau Marmont –hotellissa, kun naisten välinen riita leimahti.

- Avril istui pöydän äärellä kavereidensa ja poikaystävänsä kanssa ja Lindsay tuli tervehtimään häntä, lähde kertoo.

- Pian hänen saapumisensa jälkeen Avril kuitenkin sanoi Lindsaylle tylysti että "Häivy hel**ttiin silmieni edestä, olet vitsi ja luuseri. En pidä epäaidoista ihmisistä, joten pysy poissa minun ja ystävieni silmistä, lähde jatkaa.

Lähteen mukaan Lindsay oli raivoissaan ja syytti Avrilia uhkailusta, jonka jälkeen hän yritti vielä saada turvamiehiä heittämään Avrilin ulos ravintolasta. Turvamiehet kuitenkin kieltäytyivät ja kehottivat Lindsayta rauhoittumaan.

Lähteiden mukaan Lindsay oli käyttäytynyt Avrilia kohtaan ylimielisesti aiemmin, kunnes hän huomasi, että Avril liikkuu sellaisissa piireissä, joihin hänkin pyrkii.

- Näytti siltä, että hän oli ystävällinen Avrilille vain, koska hän oli sellaisten ihmisten seurassa joihin Lindsay halusi tehdä vaikutuksen. Avril välttää Chateau Marmont hotelliin menemistä silloin, kun hän tietää Lindsayn olevan siellä, sillä hän ei halua yhtään enempää draama kaksikon välille, lähde totesi the New York Postille.

Tämä on jo toinen kerta tässä kuussa, kun Lindsayn käytös aiheuttaa ongelmia kyseisessä Chateau Marmont –hotellissa. Viime viikolla laulajatar juhli hotellissa pikkutunneille asti yhdessä äitinsä kanssa. Lähteiden mukaan tähti näytti kalpealta ja pöhöttyneeltä.

- Hän ei näyttänyt hyvältä. Hänen kasvonsa olivat turvonneet ja hän näytti uupuneelta. Kaikki heidän ympärillään tuntuivat ihmettelevän Lindsayn äidin käytöstä, että miksi ihmeessä hän juhlii tyttärensä kanssa, joka on selvästi huonossa kunnossa, lähde jatkaa.

MTV3-Helmi
Lähde: Music-News.com
Kuva: Getty Images.

Lue myös:

    Uusimmat