AVA Elokuva: American Beauty

American Beauty -elokuva nähdään AVAlla torstaina 17.10.2013. Oletko nähnyt elokuvan? Jaa leffakokemuksesi ja voita!

American Beauty on Alan Ballin käsikirjoittama ja sitcom-rakenteessa liikkuva musta komedia pysähtyneeseen perhe-elämään tympääntyneestä Lester Burnhamista, joka päättää virittää aistinsa toisenlaisille taajuuksille.

Oscareita kahminut näkemyksellisessä draamakomediassa väljähtyneeseen lähiöelämään kypsähtävästä perheenisästä (Kevin Spacey) vaihtaa kerralla vapaalle, hankkii Ferrarin ja pilveä. Vaan yhtä hyvin ei mene hänen ahdistuneella vaimollaan, homokammoisella punaniskanaapurillaan ja tämän huumeita välittävällä pojalla.

"Tunteita koskettava draamaelokuva jossa on myös komediallisia piirteitä. Tämä elokuva jää mieleen vielä katsomisen jälkeenkin. Elokuvanautinnon kruunaa ihastuttava musiikki." Anne-Mari

"Olin todella nuori kun näin tämän leffan ensi kertaa ikään kuin vahingossa. Muistan kuinka 'järkyttynyt' olin silloin elokuvan sanomasta. Nykyään leffan muutamaan kertaan nähneenä osaan ajatella sen toisin. Toki se on edelleen rajun realistinen kuvaus, mutta nykyään hyvällä tavalla. Ikä opettaa :)" Rosamari

(American Beauty) Ohjaaja: Sam Mendes, USA 1999, 121'.Pääosissa: Kevin Spacey, Annette Bening, Thora Birch, Wes Bentley, Mena Suvari, Peter Callagher. Elokuva nähdään AVAlla torstaina 17.10. klo 21:00.

Jaa leffakokemuksesi American Beauty -elokuvasta ja osallistu kilpailuun! Kaikkien elokuvakokemusten ja arvostelujen kirjoittajien kesken arvotaan Finnkinon leffalippuja!Lue ohjeet.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja