Mainos

Auttoiko Neuroway pääkipuihin? Lue testiryhmän arviot!

Neurowayn toinen testiryhmä arvioi tuotteen piristäväksi. Moni oli myös päässyt pääkivuistaan.

Neuroway on uusi, muistia ja henkistä vireyttä tehostava, kotimainen erikoislesitiinituote, joka sisältää runsaasti niitä rasvayhdisteitä joita muun muassa hermosolut tarvitsevat. Neuroway auttaa kehoa korjaamaan aivojen hermosolukalvoille syntyneitä vaurioita.

Neurowayn heinäkuun ryhmässä 15 henkeä testasi Neuroway -tuotetta. Ryhmäläiset kärsivät päänsärystä, väsymyksestä ja unihäiriöistä. Osa testaajista kertoi pääkivun kadonneen tyystin, ja muistinkin parantuneen. Lyhyt testiaika vaikutti omalta osaltaan siihen, että moni kokeilijoista ei ehtinyt huomata tuotteen vaikutusta.

Näin ryhmäläiset arvioivat tuotetta!

Tytönhupakko:

Väsymys väistyi ja jaksoin ihan eri tavalla tehdä kotityöt ja lenkkeillä. Muistutukset puhelimessa oli turhia eikä päänsärkyä esiintynyt jakson aikana (yleensä joka viikko vähintään kerran). Unihäiriöitä oli edelleen mutta niitä edesauttoi kuumuus yöllä.

Liisa:

En kokenut tuotteesta mitään hyötyä perustilaan – ehkä kahden viikon kokeiluaika oli turhan lyhyt. Maku oli epämiellyttävä eikä jauhe sekoittunut veteen kunnolla. Täysin kuitenkaan en missään nimessä voi tyrmätä tuotetta, jos käyttäisi pidempään, voisi eron tosiaan huomatakin!

ML:

En huomannut vaikutuksia, mutta toisaalta oli käyttökatkoksia muutama reissujen vuoksi. Toisaalta myös järkyttävä kuumuus kotona vaikutti suuresti unen laatuun ja määrään.

P:

Jaksoin touhuta kotitöitä enemmän ja harrastaa lenkkeilyä. Olin mielestäni pirteämpi ja jaksavampi.

M.M:

Oikeastaan olisi mielenkiintoista jatkaa tuotteen käyttämistä, koska en usko, että tuote pääsi täysiin oikeuksiinsa vielä kahden viikon jakson aikana. Monet vastaavatkin tuotteet vaativat useita kuukausia, jopa puolen vuoden käytön ennen kuin tuloksia voi huomata. Siksi kahden viikon testijakso on mielestäni aika samantekevä eikä tulokset välttämättä imartele tuotetta.

E.S:

En huomannut vaikutusta. Tosin olin töissä todennut jo tarvitsevani muistiinpanojen tekemistä ihan joka asiassa, enkä uskaltanut jättäytyä pelkän muistini varaan...

kaljukeiju:

En huomannut testijakson aikana minkäänlaisia vaikutuksia, en muistiin, en mielialaan, en uniongelmiin. En kuitenkaan täysin tyrmää tuotetta, sillä useimmiten ravintolisät eivät ehdi kahdessa viikossa vaikuttaa, vaatii yleensä vähintään kuukauden. Tämän takia testijakso jäi ikävästi kesken. Tuotteen koostumus oli huono, jauhe jätti paakkuja nesteeseen ja oli epämiellyttävää juoda.

M.R:

Mielestäni vaikutti enemmän mielialaan. Olin rauhallisempi ja tasaisempi kuin ennen. Tosin en unohdellut asioita niin kuin yleensä, eli auttoi muistiinkin.

Marja:

Paluu töihin loman jälkeen oli helpompaa kuin koskaan, ehkä se oli Neurowayn ansiota. Saattaisi olla miellyttävämpi kapselimuodossa.

MK:

Testaus osui poikkeukselliseen helleaikaan, joka taisi rasittaa jo muistiakin. Testin loppuvaiheessa palasin töihin ja yllätyin työhön paluun helppoutta. Jos tämä oli tuotteen vaikutus, niin olihan se todella merkittävä! Yleensä loman jälkeen on haparoiva ja pelonsekainen tunne, rutiinit ja salasanat hukassa. Nyt oli tunne, että voin vain jatkaa siitä, mihin jäin ennen lomaa. Paitsi että olo oli levännyt ja kiireetön.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.