Mainos

Auttoiko Neuroway aivoja? Lue ensimmäisen testiryhmän tulokset!

Neurowayn ensimmäinen testiryhmä arvioi tuotteen virkeyttä lisääväksi. Moni olisi halunnut jatkaa tuotteen käyttöä pidempäänkin. Neurowayn ensimmäinen testiryhmä antoi tuotteelle 3,1 Helmi-pistettä!

Neuroway on uusi, muistia ja henkistä vireyttä tehostava, kotimainen erikoislesitiinituote, joka sisältää runsaasti niitä rasvayhdisteitä joita muun muassa hermosolut tarvitsevat. Neuroway auttaa kehoa korjaamaan aivojen hermosolukalvoille syntyneitä vaurioita.

Helmen kesäkuun testiryhmässä 15 henkeä testasi tuotetta muistin parantamiseksi. Ryhmäläisillä oli edessään vaativia pääsykokeita, stressaavia esiintymisiä tai he olivat huomanneet häiriöitä muistinsa toiminnassa.

Testiajan jälkeen ryhmäläiset arvioivat tuotteita Helmi-asteikolla 1-5. Yhteisarvosanaksi tuli 3,1 Helmi-pistettä.

Moni oli saanut tuotteesta lisää virkeyttä ja elinvoimaa. Testaajat olisivat halunneet jatkaa Neurowayn käyttöä pidempäänkin; lyhyt testiaika vaikutti omalta osaltaan siihen, että moni kokeilijoista ei ehtinyt huomata tuotteen vaikutusta.

Näin ryhmäläiset arvioivat tuotetta!

jams:

Tuote tuntui toimivan. Olin virkeämpi ja jaksoin paremmin arkisissa asioissa. Olen tällä hetkellä erittäin stressaantunut ja ahdistunut ja sen seurauksena väsynyt. Usein tuntuu, että ei vaan jaksa ajatella. Tuote tuntui auttavan aivoja väsymyksen keskellä. Asiaa varmaan auttaa, että halusin todella kovasti uskoa tuotteen toimivan. Yksi miinuspiste tulee tuotteen koostumuksesta ja mausta.

elina:

En huomannut näin lyhyessä ajassa ainakaan huomattavia muutoksia elimistössäni, ehkä pidempi käyttö voisi muuttaa mielipidettä.

Aino:

Ei ollut oikein odotuksia tuotteelle. Pitäisi kai käyttää pidemmän aikaa, että saisi jotain tuloksia? Koostumus oli huono, koska ei liuennut nesteeseen vaikka kuinka sekoitti.

Eeva V:

Maku sopivan mieto. Ei vaikuttanut mielialaan kielteisesti. Testiaika liian lyhyt, ei tullut tuotteen vaikutusta riittävästi esiin. Tuote ei lionnut helposti nesteeseen. Kiitos kun sain olla mukana.

we:

Ok tuote, tosin testaus ajoittui loma-aikaan. Maku ei paras mahdollinen.

Maisariina:

Olin tosi tarmokas testiaikana. Tentit menivät läpi kiitettävästi, liekö tuote vaikuttanut muistiin.

Nappi:

Tuote toimi niin että tehon huomasi itsekin. Olo oli virkeä ja keskittymiskyky parani huomattavasti joka sinällään paransi jo oppimista ja muistia.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Neuroway, Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.