Autokauppa joutui törkeän iskun kohteeksi – tulimeri tuhosi autot

1:13
Floridalaisen autokaupan pihassa sytytettiin autoja palamaan.

Floridalainen autokauppa joutui kaamean tuhotyön kohteeksi, sillä tuntematon henkilö sytytti yöllä autokaupan pihassa olleita autoja tuleen.

Valvontakameran kuvasta käy ilmi, kuinka harmaaseen huppariin pukeutunut tuhotyöläinen rikkoo voimapihdeillä pihan portin lukon ja kävelee bensakanisteri kädessä kohti autoja. Tämän jälkeen tekijä kaataa bensiiniä autojen päälle. Hetken kuluttua isot liekit valtaavatkin autokaupan pihan.

Local 10 -uutiskanava kertoo, että kaikki tuhotyön kohteeksi joutuneet autot paloivat täysin. Tuhoutuneita autoja oli yhteensä yhdeksän kappaletta, ja nyt autokaupan omistajat pelkäävätkin tämän käyvät heille hyvin kalliiksi.

– Meillä ei ole mitään tietoa, kuka voisi olla tämän teon takana. Osa autoista oli täysin uusia, joten on selvää, että tämä käy kalliiksi, kertoo autokaupan omistajan sisko.

– Tekijän on täytynyt olla sydämetön persoona, sillä hän on pystynyt tekemään jotain näin hirveää, harmittelee autokaupan omistajan sisko.

Virkavalta jatkaa asian tutkintaa tuhopolttona.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja