Audin sähköauto läväytti ruudulle todella yllättävän kehotuksen

Audi e-tron GT concept on upea neliovinen coupe 0:44
Audin sähköautomallisto tulee täydentymään vetävällä e-tron GT:llä. Videolla esittelyssä auton konseptiversio, jonka kerrotaan olevan hyvin lähellä tuotantomallia.

Tällaista ilmoitusta sähköautoilijat eivät varmasti ole odottaneet näkevänsä.

Sähköautoilijoiden ei totutusti tarvitse murehtia autonsa öljynvaihdosta, sillä sähkömoottori ei kaipaa öljyämistä samalla tavalla kuin perinteinen polttomoottori.

Electrek-julkaisun mukaan Audi e-tron -täyssähköauto on siitäkin huolimatta muistutellut omistajiaan lähestyvästä öljynvaihdosta – ikään kuin alla olisi valmistajan polttomoottorimalli.

Looginen selitys

Reilun vuoden verran markkinoilla ollut Audi e-tron -sähköauto ällistytti Electrekiin yhteyttä ottaneen Carey Trostin näytölle pompanneella ilmoituksella. Auto nimittäin muistutti Trostia, että öljynvaihto tulisi suorittaa 200 mailin kuluttua.

Electrekin tietojen mukaan Trost ei ole yksin, sillä myös muut e-tronin omistajat ovat raportoineet vastaavasta öljynvaihtoilmoituksesta.

Erikoinen viesti johtunee Electrekin mukaan yksinkertaisesti siitä, että Audi on käyttänyt e-tronissa vahingossa täysin samanlaista ilmoitustekstiä kuin muissakin autoissaan.

Katso kuva ilmoituksesta Electrekin artikkelista.

Lähde: Electrek

Lue myös:

    Uusimmat