Ässille kauden ensimmäinen täysi pistepotti – italialaismaalivahti sivusi SM-liigan ennätystä

Jukurit ja Ässät pelasivat tiistai-illan ainoassa kamppailussa SM-liigassa. Ottelu oli pitkään maaliton, kunnes kolmannessa erässä Ässät teki kaksi maalia ja otti 2-0-voiton.

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa ottelusta.

Jukurit hallitsi ottelua varsinkin kaksi ensimmäistä erää ja loikin maalipaikkoja, mutta Ässien maalilla torjunut italialaismaalivahti Andreas Bernard piti porilaisia pystyssä.

Ottelun kolmannen erän puolivälissä Niklas Appelgren teki voittomaalin ja hetkeä myöhemmin Lauri Tukonen muutti rangaistuslaukauksesta loppulukemiksi 2-0.

Bernardille ottelu oli uran 190. ja hän sivuaa ulkomaalaisvahtien pelattujen otteluiden ennätystä SM-liigassa, joka oli Scott Langkowin nimissä.

Ässille voitto oli tämän kauden ensimmäinen voitto varsinaisella peliajalla. Porilaiset jatkavat voitostaan huolimatta sarjan jumbona.