Ässät kunnioitti tunnetuimman kannattajansa Olli Lindholmin muistoa nousemalla upeaan voittoon – "Kun katsoin mediakuutiolle, ajatukset harhailivat"

Moni sarjajumbona olevan Ässien kotiotteluista on alkanut Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholmin Maamme-laululla. Keskiviikkona Porissa vietettiin hiljainen hetki Lindholmin muistoksi. Ässät pelasi kotiottelussaan HPK:ta vastaan mustissa pelipaidoissa, kunnioittaakseen yhden tunnetuimman porilaispersoonan muistoa.

Ehkä tästä johtuen Lindholmin suosikkijoukkue Ässät pystyi myös itse pelissä isoon yllätykseen. Joukkue nousi päätöserässä kahden maalin takaa tasoihin ja voitti kamppailun Niklas Appelgrenin osumalla jatkoajalla lukemin 4–3 (1–1, 0–1, 2–1, 1–0).

– Yö-yhtyeen musiikkia kuuntelin itsekin, ja kun pelin alussa katsoin mediakuutiolle, ajatukset kieltämättä harhailivat, kaksi maalia tehnyt puolustaja Jyri Marttinen kertoi.

Hänen mielestään Ässät paransi koko ajan loppua kohden.

– Ensimmäinen erä ei ihan lähtenyt ja toisessa puolustettiin sitkeästi. Kolmannessa erässä karvasimme aktiivisemmin ja se tuotti tulosta, Marttinen mietti.