Asiantuntijat listasivat Teemu Pukin maailman parhaimpien pelaajien joukkoon – taakse jäi Zlatan Ibrahimovic ja muut supertähdet

239 asiantuntijaa 69 eri maasta ovat äänestäneet Teemu Pukin maailman 100 parhaimman pelaajan joukkoon brittilehti The Guardianin tekemässä listauksessa.

Äänestyksen tuloksista on toistaiseksi julkaistu sijoitukset 71.-100. Viikonloppuna Leicesterin verkkoon kauden yhdeksännen Valioliigamaalinsa viimeistellyt Pukki on äänestyksen sijalla 84. Norwichin suomalaishyökkääjä jättää taakseen useita kovia nimiä. Uransa ehtoopuolella oleva ja listalle paluun tehnyt Zlatan Ibrahimovic on sijalla 96.

Pukin takana ovat myös muiden muassa Bayern Münchenin Philippe Coutinho (100.), Manchester Unitedin David de Gea (93.), Manchester Cityn Leroy Sané (91.), Tottenhamin kaksikko Dele Alli (89.) ja Hugo Lloris (88.) sekä Bayer Leverkusenin 20-vuotias supertähti Kai Havertz

Viime kaudella Pukin kanssa maalipörssin voitosta Mestaruussarjassa kisannut ja 11 osumaa tällä kaudella Valioliigassa iskenyt Chelsean Tammy Abraham jää myös Pukin taakse. 22-vuotias englantilainen on sijalla 87.

Pukki on viimeistellyt tämän kauden aikana 16 osumaa, kun mukaan lasketaan maajoukkuepelit. Norwichin kausi jatkuu lauantaina kotiottelulla Wolverhamptonia vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat