Mainos

Asiakas meni paniikkiin – Särkänniemen Tornado pysäytettiin

Tornado-vuoristoradan asiakkaat joutuivat eilen kummalliseen tilanteeseen, kun he eivät pystyneet poistumaan laitteesta reiluun tuntiin.

– Tornadossa oli tällainen tilanne, että asiakas oli tullut katumapäälle eli ei halunnutkaan lähteä kierrokselle mukaan. Kun turvakaaret oli laitettu kiinni ja laite oli lähtenyt liikkeelle, niin meidän oli paikko painaa pikapysäytysnappia. Se jämäyttää junan kokonaan paikoilleen. Me ei haluta ketään kyytiin pakottaa, Särkänniemen asikaspalvelupäällikkö Ville Aarresuo kertoo.

Vastaavat tilanteet ovet Aarresuon mukaan hyvin harvinaisia.Yleensä laitehäiriöiden pituudet ovat olleen maksimissaan 5-10 minuuttia.

– Eilisillan tapauksessa asikkaiden saamista ulos vaikeutti se, että Tornadon toinen junakin jäi jumiin. Jouduttiin myös siihen uhraamaan aikaa. Kaikki kuitenkin sujui rauhallisesti, eikä vaaratilannetta syntynyt kellekkään.

Vaikka Tornado kulkee reitillään niin, että matkustajat ovat osaksi pää alaspäin, niin keskeytyksen jälkeen se ei ole mahdollista. Juna oli pysähdyksissä ensimmäisen nousun alapäässä eli ei edes onneksi korkealla.

– Asiakkaat olivat onneksi ymmärtäväisiä ja tilanne sujui onneksi rauhallisesti. Harmillista oli se, että siellä joutui paikoillaan istumaan. Mutta onneksi se tapahtui päivän päätteksi, jolloin muuta huvitteluaikaa ei mennyt hukkaan, Aarresuo kiteyttää.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.