Ashton Kutcher pitää julkisesta nakuilusta

Näyttelijä Ashton Kutcher ei stressaa elokuviensa nakukohtauksista. Sen sijaan tähti huolehtii vastanäyttelijöidensä mukavuudesta.

Ashton Kutcher, 33, esiintyy alasti uudessa Näin ystävien kesken -elokuvassaan. Kutcher myöntää, että hän nauttii nakuilusta, koska tuntee silloin olonsa luontevaksi.

– En tiedä miksi, mutta pidän siitä, että kaikki on esillä. Pidän nakuilusta! Kaikki me tulemme maailmaan sillä tavoin. On hyvin vähän, mitä asialle voi tehdä. Olet, mitä olet. Kohtausta tehdessä sillä ei ole väliä. Se on äärettömän kiusallista. 40 tuntematonta seisoo vierellä, Kutcher selittää.

Tähti kuitenkin tiedostaa, että alastonkohtaukset ovat huomattavasti kiusallisempia naistähdille.

– Luulen, että se on vähemmän kiusallista miehille kuin naisille, koska tiimi on yleensä aika maskuliininen. Eikä minun eroa omastasi. Aina kun teen jotain sellaista – kun se on seksikohtaus –, yritän parhaani, jotta sillä toisella olisi mukava olla.

Kutcher on nyt naimisissa näyttelijä Demi Mooren kanssa, mutta tähti tunnustaa, ettei nuorempana ollut yhtä onnekas naisten kanssa.

– Olin aikamoinen sähläri. Minulla ei oikeastaan ollut tyttöystävää ennen kuin olin lukiossa. Hermoilin koko asiasta. En käsitellyt sitä kovin hyvin.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja