Ashlee Simpson kieltäytyi isänsä pyynnöstä käyttää siveyssormusta 12-vuotiaana

Laulaja-näyttelijä Ashlee Simpson ei suostunut käyttämään teini-ikäisenä siveyssormusta, joka symboloi seksistä pidättäytymistä ennen avioliittoa. 

Laulaja-näyttelijä Ashlee Simpson, 39, kertoi Broad Ideas -podcastin 19. helmikuuta julkaistussa jaksossa kieltäytyneensä isänsä Joen pyynnöstä käyttää siveyssormusta teini-ikäisenä. 

Simpsonin isä toivoi, että Ashlee olisi pysynyt neitsyenä avioliittoon asti. 

– Vaikutin paljon kapinallisemmalta kuin olinkaan, koska sanoin, etten suostu siihen. Isäni yritti antaa minulle siveyssormusta 12-vuotiaana ja minä sanoin: ”Ei kiitos. En kerro sinulle, kun harrastan seksiä", Ashlee kertoi podcastissa. 

Hän harrasti seksiä ensimmäisen kerran 17-vuotiaana, muttei halunnut, että hänen isänsä saa sitä tietää. 

Siveyssormukset symboloivat seksuaalista pidättäytymistä ennen avioliittoa. Niitä ovat käyttäneet muiden muassa Jonas Brothersin veljekset sekä artistit Miley Cyrus ja Jordin Sparks

Ashleen sisko Jessica on käyttänyt kyseistä sormusta ja pitänyt kiinni lupauksestaan olla harrastamatta seksiä ennen avioliittoa. Jessica kertoi vuonna 2000 Peoplelle, että neitsyys oli hänelle jotakin, minkä suhteen hän pysyi vahvana. 

Ashleella on nykyisin kolme lasta, joista 15-vuotiaan Bronxin isä on Ashleen ex-mies Pete Wentz ja 8-vuotiaan Jaggerin sekä 3-vuotiaan Ziggyn isä on hänen nykyinen puolisonsa Evan Ross. Ashlee ja Evan menivät naimisiin vuonna 2014. 

Ahslee näytteli Seitsemäs taivas -sarjassa vuosina 2002–2004. Hän on tunnettu muun muassa kappaleestaan Pieces of Me (2004). 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat