Mainos

Asentokoulu: CAT-tekniikka

Nimensä CAT-tekniikka (Coital Aligment Technique = rinnakkaistekniikka) on saanut Edward Eicheliltä. Perusajatus siinä on, että penis ja klitoris saisivat mahdollisimman hyvän kontaktin.

CAT-tekniikka on muunneltu lähetyssaarnaaja-asento. Nainen on selinmakuulla ja mies asettuu naisen päälle siten, että hänen lantionsa on hieman korkeammalla kuin naisen. Korkeampi asento saa aikaan sen, että peniksen varsi ja miehen häpykukkula painavat naisen häpykukkulaa. Miehen tulee suunnata painonsa kohti hartioitaan ja päätään ja tärkeintä on ettei mies nojaa kyynärpäihinsä. Kädet mies kietoo naisen hartioiden ympäri ja makaa tavallaan painollaan naisen päällä ja on hiukan alaviistossa asennossa. Nainen kietoo jalkansa miehen jalkojen yli tai ympäri.

Sekä nainen että mies osallistuvat lantionliikkeillään yhteiseen keinuntaan. Merkittävää on se, että miehen lantion kulkusuunta ei ole ylös–alas-liike (kuten normaalissa lähetyssaarnaajassa) vaan eteen–taakse-suunta. Nainen liikkuu liikuttamalla lantiota ylöspäin ja pakottaa miehen liikkumaan taaksepäin. Naisen liikkuessa eteen ylös penis työntyy luonnostaan syvemmälle ja kun se on saapunut perille mies aloittaa liikkeensä suunnaten se eteen, niin että peniksen varsi painaa klitorista ja häpyhuulia ja nainen vastaavasti keinuu taaksepäin.

Toinen vaihtoehto on, että samalla kun penis liukuu ulospäin, nainen vetää lantiotaan taaksepäin ja voi samalla lisätä vaginan supistuksen. Kun penis työntyy naisen sisään, nainen ottaa peniksen vastaan rentouttamalla vaginan ja liikuttamalla lantiota eteen ylös.

Molempia voi vaihdella saman rakastelun aikana mieltymysten mukaan. Ja välillä voi kiepsahtaa toisinpäin (nainen päällä – mies alla) ja siitä taas takaisin.

Asennon ja yhteisen rytmin löytäminen vaatii hiukan harjoittelua, mutta kiireettömällä harjoittelulla se kyllä onnistuu. Parhaimmillaan liike on toisiinsa sulautunutta pientä lantion keinuntaa eteen ja taakse.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.