Arvi Savolaiselle rujo selkäsauna EM-pronssiottelussa

Arvi Savolainen on hävinnyt pronssiottelun Bukarestin EM-kisoissa. Savolainen taipui kreikkalais-roomalaisen painin 97 kilon sarjan pronssiottelussa bulgarialaiselle Kiril Miloville. Ottelu päättyi lukemin 8–0 Milovin selkävoittoon.

Savolainen oli vuonna 2022 EM-hopealla, ja tuolloin hän hävisi finaalissa juuri Miloville. Bukarestin EM-kisoissa Savolainen voitti avauskierroksella georgialaisen Roberti Kobliashvilin ja puolivälierissä serbialaisen Mihail Kajaian. Välierissä hän hävisi venäläiselle Magomed Murtazalijeville.

Savolaisen sijoitus Bukarestin EM-kisoissa oli viides. Milov eteni pronssikamppailuun keskiviikkona keräilyerien kautta.

Aiemmin keskiviikkona Nestori Mannila putosi jatkosta. Mannila voitti Bukarestissa keskiviikkona ensin keräilyottelussa Tanskan William Reenbergin ylivoimaisella pistevoitolla 8–0, mutta myöhemmin Armenian Slavik Galstyan kukisti Mannilan 6–2.

EM-kisoissa debytoinut Mannila sijoittui yhdeksänneksi. Kreikkalais-roomalaisen painiluokkien osalta EM-kisat saatiin keskiviikkona pakettiin.