Mainos

Arvaa kenen rinnat!

Moni julkisuuden kuumista nimistä on tullut tunnetuksi anteliaasta kaula-aukostaan. Toiset vilauttelevat tahallaan, toiset puolivahingossa, mutta aina jossain ovat kamerat valmiina laulamaan tähtisadettaan. Kuinka tarkasti sinä olet seurannut povipommien seikkailuja lööpeissä? Tunnistatko tuttusi ilman kasvoja?

Sopiva seksikkyys tuo mukavaa maustetta elämään. Jos saisit lisää vihjeitä, tietäisit heti, mutta tunnistatko nämä supersuositut tähdet pelkkien rintojen perusteella? Klikkaa kuvaa ja tarkista tietosi julkkismaailman pintailmiöistä!

Näitä rintoja kantavat maailman kauneimpien naisten listoille nostetut supertähdet. Tunnistatko heidät ilman kasvoja? Jos tunnistat, muistatko ollenkaan miltä heidän kasvonsa näyttävät? Klikkaa kuvaa ja katso, mihin oletkaan katsonut!

Rikkaan isän tyttärillä ei ole juuri muuta tekemistä kuin liehua seurapiiribileissä. Kaikki tuntevat heidät nimeltä - mutta kuka tunnistaa heidät rinnoista?

Pop-taivaan lapsitähdillä on usein vaikeuksia aikuisuutensa kanssa. Nämä tytöt eivät ole tehneet poikkeusta. Huumehuurujen keskellä niin rinnat kuin pikkuhousuttomat vilautuksetkin ovat tuttuja näille tytöille - mutta kuka on kuka?

Tuhmaa ja kilttiä. Moni rakastaa povipommin uhkeita muotoja, ehkä vielä useampi nauttii vihjailevasta viettelystä. Tunnistatko sinä tähdet näiden kuvien takaa? Kuvia klikkaamalla näet etumuksen koko kantajan!

MTV3/Helmi

Lue myös:

P.S. Arvasithan jo: Pääkuvan povitähti on !

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.