Arttu Ruotsalainen iski Buffalolle ratkaisuosuman

Buffalon suomalaishyökkääjä Arttu Ruotsalainen teki ratkaisevan maalin voittolaukauskilpailussa, kun Buffalo kukisti jääkiekon NHL:ssä Arizonan 2–1.

Myöhään lauantai-iltana Suomen aikaa pelattu ottelu oli joukkueille kauden toinen. Buffalo on voittanut molemmat ottelunsa, mutta Arizona hävinnyt. Viimeksi mainittu avasi nyt kuitenkin pistetilinsä.

Andrew Ladd vei Arizonan johtoon avauserässä, mutta Buffalon Cody Eakin tasoitti ylivoimalla toisen erän alussa. Arttu Ruotsalainen sai peliaikaa 12.07 minuuttia ja taklasi kerran. Hänelle ei kertynyt tehopisteitä, mutta voittolaukauskilpailussa hän käytti tilaisuutensa.

Suomalaispuolustaja Henri Jokiharju ei pelannut. Buffalo kertoi verkkosivuillaan, että Jokiharju on sivussa vähintään muutaman viikon. Hän kärsii alavartalovammasta.