Mainos

Ärsyttääkö ale-tungos? Muotibloggaaja suosittelee netin alennusmyyntejä

Nettikaupassa alennusprosentit saattavat olla vielä huimempia kuin katukaupassa – ne nousevat nopeasti jopa yli 70 prosenttiin, sanoo muotibloggaaja Emmi Tissari. Myynnissä voi olla tavaraa useamman sesongin takaa, mutta joukosta voi silti löytää omaan tyyliin sopivia vaatteita.

– Tosin jos on kokoa 36 ja kengän koko on 38, etsintä menee vaikeammaksi, huomauttaa Tissari.Tavallisimmat koot myydään nopeimmin.

Joskus kilpailu netissä on vielä verisempää kuin katukaupassa. Tissarille itselleen on aiempina vuosina käynyt niin, että ostoskorista on tipahtanut tavaraa, kun joku nopeampi shoppailija on ehtinyt virtuaalikassalle ensin.

Monia saattaa epäilyttää netistä ostettujen vaatteiden koko – kuinka osata valita itselle sopivat vaatteet vain kuvan perusteella? No, ei sitä aluksi osaakaan, mutta kokemus harjaannuttaa.

– Kun merkit ja kaupat käyvät tutuiksi, oppii valitsemaan oikein. Itsekin olen tehnyt vikaostoksia, mutta kun olen niin laiska, etten koskaan jaksa palauttaa vaatteita, olen oppinut aika nopeasti tietämään, mikä sopii, Tissari tunnustaa.

Monesta nettikaupasta löytyy myös kommentointimahdollisuus, jonka kautta vaatteen jo tilanneet voivat kertoa, mitä mieltä olivat ostoksestaan. Tissari kehottaa tutustumaan tarinoihin ja ottamaan niistä oppia.

Itse Tissari kyttäilee tänä vuonna netistä lähinnä sisustustuotteita, vaatteita kun alkaa kaapin pohjalla olla tarpeeksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.