Arnold Schwarzeneggerin äiti järkyttyi näystä poikansa huoneessa – kääntyi ammattilaisen puoleen: "Itki joka päivä seinän edessä"

Arnold Schwarzenegger palaa jälleen legendaariseksi tuhoajaksi– ”T-800 soveltaa enemmän ihmiskäyttäytymistä”  0:37
Arnold Schwarzenegger T-101-hahmona Terminator: Dark Fate -elokuvassa.

Arnold Schwarzenegger on kertonut, että hänen äitinsä järkyttyi aikoinaan hänen huoneensa miesjulisteista. Kehonrakentajaksi hamunneen nuorukaisen äiti Aurelia pelkäsi, että hänen poikansa olisi homo.

Maailmankuuluksi kehonrakentajaksi halunnut nuori Arnold Schwarzenegger vuorasi aikoinaan huoneensa seinät kuvilla kehonrakentajista, nyrkkeilijöistä ja painijoista. Hänen äidilleen näky oli järkytys.

Schwarzeneggerin mukaan hänen äitinsä suurin pelko oli, että poika olisi homo.

– Äitini katsoi aina sitä seinää ja sanoi: "Kaikilla kavereillasi on kuvia tytöistä. Missä minä menin vikaan?" Schwarzenegger sanoi Insider-median mukaan.

– Ja hän itki. Hän itki joka päivä seinän edessä, kunnes soitti lääkärille, kotilääkärillemme.

Tohtori vakuutteli äitiä, että huoleen ei olisi sijaa.

– Hän sanoi lopulta, että ei, tämä on aivan normaalia tämän ikäisillä lapsilla. He ihannoivat vahvoja miehiä. Älä murehdi siitä. Hän ei ole homo, Schwarzenegger kertasi.

Takavuosikymmeninä sairaudeksikin virheellisesti luokiteltuun homoseksuaalisuuteen suhtauduttiin yleisesti huomattavasti kielteisemmin kuin nykyään. 

Suhtautuminen muuttui vuosien saatossa

Schwarzeneggerin oma suhtautuminen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin on muuttunut vuosien saatossa. Kalifornian kuvernöörinä vuosina 2003–2011 toimiessaan hän asettui kahdesti, 2005 ja 2007, veto-oikeudella lakiehdotuksia vastaan, jotka olisivat sallineet kalifornialaisille homoille ja lesboille oikeuden mennä naimisiin.

Schwarzenegger kuitenkin vaati myöhemmin vuonna 2010 liittovaltion tuomaria sallimaan samaa sukupuolta olevien avioliitot.

Schwarzenegger kertoi olleensa iloinen, että samaa sukupuolta olevien avioliitot laillistettiin Yhdysvalloissa korkeimman oikeuden päätöksellä vuonna 2015.

Legenda

Schwarzeneggeriä pidetään historian tunnetuimpana kehonrakentajana. Hän voitti lajin ykköstittelin Mr. Olympian seitsemän kertaa.

Schwarzeneggerin Aurelia-äiti kuoli vuonna 1998.

Lue myös:

    Uusimmat