Arman Alizadin ohjaama sarja vie katsojan viiden käännekohdassa olevan nuoren maailmaan

Arman Alizad nostaa ohjaamassaan Mun maailma -realitysarjassa pöydälle kysymyksiä 2020-luvun nuorten maailmasta ja antaa nuorten vastata niihin itse. 

Arman Alizad on viimeisen 15 vuoden ajan tuonut maailman monimuotoisuutta, erilaisia kulttuureja, uskontoja ja yhteisöjä lähemmäksi katsojia. Nyt on suomalaisten nuorten vuoro.

Alizadin ohjaama uusi realitysarja Mun maailma vie meidät 27.3. alkaen MTV Katsomossa viiden 18-25 -vuotiaan nuoren maailmaan, joiden elämä on eräänlaisessa käännekohdassa. Arman nostaa pöydälle kysymyksiä 2020-luvun nuorten maailmasta ja antaa nuorten vastata niihin itse. 

Sarja koostuu päähenkilöiden itse kuvaamista videopäiväkirjoista sekä seurantamateriaaleista, jotka nivoutuvat yhteen päähenkilöiden elämässä tapahtuvien asioiden myötä. 

Arman Alizad on itse kasvanut kahden kulttuurin välissä ja kokee tärkeäksi kuulla tämän sukupolven nuorten kokemuksia. 

Sarjassa käsitellään erilaisuutta ja sopeutumista, paineita ja hyväksynnän tarvetta, yksinäisyyttä ja rakkautta sekä itsensä etsimistä ja löytämistä aikuisuuden kynnyksellä. Sarja opettaa, koskettaa, naurattaa ja liikuttaa.

Haluan sarjalla avata nuorten maailmaa siten, että nuoremmat katsojat saavat siitä samaistumispintaa ja vanhemmat katsojat yhtymäkohtia sekä ymmärrystä, Arman Alizad kertoo.

TUTUSTU OHJELMAN NUORIIN:

Aron Luokkala


Aron on 23-vuotias transmies Helsingistä. Aron opiskelee käsikirjoittajaksi ja tekee näyttelijän sekä esiintyjän roolissa töitä. Aron on lapsesta saakka tiennyt olevansa mies naisen vartalossa ja käy läpi transitiota. Aronin transitioituminen koki suuren käänteen, kun Aron teki vuoden 2022 joulukuussa rintojenpoistoleikkauksen. 

Mauro Severino


Mauro on 24-vuotias jalkapalloilija ja muotisuunnittelija. Mauro on kotoisin Angolasta, josta hän on muuttanut nuorena Tampereelle ja sieltä Helsinkiin. Mauro on erittäin perhekeskeinen ja tulee suuresta perheestä. Sarjassa Mauro pyrkii läpimurtoon muotimaailmassa työskentelemällä ja ompelemalla kotona lukuisia tunteja – yöt ja päivät – treenaten virallisen päivätyönsä ohella intohimoisesti jalkapalloa. Mauro on tuttu kasvo myös Muodin huipulle -ohjelmasta.

Hanna Haavisto


Hanna on 19-vuotias nuori nainen Tampereelta. Hanna on syntynyt todella uskonnolliseen perheeseen ja kristinusko on erittäin tärkeä osa Hannan elämää. Hanna viettää paljon vapaa-ajastaan kirkossa ystäviensä kanssa. Sarjassa Hanna on loppusuoralla ylioppilaaksi valmistumisen kanssa, joten Hanna jakaa aikansa opiskelun, kirkon, töiden sekä perheen kesken ja pyrkii suorittamaan ylioppilastutkintonsa loppuun. 

Theo Ihonen


Theo, joka tunnetaan musiikkimaailmassa myös nimellä Fuge, on 24-vuotias artisti ja dj Helsingistä. Theo on tehnyt omaa musiikkia sekä toiminut alusta asti erittäin tunnetun Cledoksen dj:nä. Läpimurtoa omalla musiikillaan tehdessään Theo keskittyy vapaa-ajallaan myös treenaamiseen. Hän teki huikean muodonmuutoksen astuen fitneksen pariin ja pudottamalla yli 40 kiloa painoa. 

Elli Kuivala


Elli on 25-vuotias nuori nainen, joka koki elämässään suuren käännekohdan halvaantuessaan äkillisesti muutama vuosi sitten. Elli unelmoi ennen armeijasta ja oli erittäin liikunnallinen, mutta halvaantuessaan Ellin arki kääntyi pyörätuolissa elämisen opetteluun. Elli tykkää kokata ja hän omistaa lemmikkirottia, joiden kanssa Elli rakastaa puuhailla ystäviensä ja perheen lisäksi. Elli on erittäin reipas, avoin ja omatoiminen, eikä Ellin hyväntuulisuutta tunnu pysäyttävän mikään!

Mun maailma alkaa MTV Katsomossa ke 27.3. Jaksoja julkaistaan kolme jaksoa viikossa keskiviikkoisin. MTV Katsomo+ -tilaajille julkaistaan ensimmäisellä viikolla kuusi jaksoa, jonka jälkeen sarjaa julkaistaan kolmen jakson viikkotahdilla keskiviikkoisin. 

Lue myös:

    Uusimmat