Mainos

Arhinmäki ei tavoittele Palloliiton puheenjohtajan paikkaa

Vasemmistoliiton kansanedustaja Paavo Arhinmäki ei asetu ehdolle Palloliiton puheenjohtajavaaliin. Arhinmäki kertoi päätöksestään Facebookissa.

– Olen pohtinut, miten olisi mahdollista yhdistää vaativa kansanedustajan työ, kahden päiväkoti-ikäisen lapsen isänä oleminen sekä Palloliiton puheenjohtajuus ja tullut siihen tulokseen, ettei se ole mahdollista, Arhinmäki kirjoittaa.

Samalla Arhinmäki ilmoitti, että hän on kiinnostunut muista tehtävistä jalkapallon parissa ja mahdollisesti myös puheenjohtajuudesta jossain myöhemmässä vaiheessa.

– Olen jatkossa erittäin kiinnostunut antamaan panokseni suomalaisen jalkapallon hyväksi. Oli kysymys sitten hallitustyöskentelystä, valiokuntatyöskentelystä tai jostain muusta. Ja ehkäpä seuraavalla kerralla asetun ehdolle myös Palloliiton puheenjohtajaksi, Arhinmäki jatkaa.

Palloliiton puheenjohtajaehdokkaat esittäytyvät perjantaina 24. marraskuuta Lahdessa. Puheenjohtajakilpaan ovat ilmoittautuneet entinen ammattilaispelaaja Mika Aaltonen, Kuopion Palloseuran omistaja Ari Lahti ja vihreiden kansanedustaja Ville Niinistö.

Palloliiton piirien asettama työryhmä on kartoittanut puheenjohtajaehdokkaita syyskuun lopulta.

2:53

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.