Mainos

Applelle erävoitto - Samsungin tabletin myyntikielto jatkuu Saksassa

Teknologiajätti Samsung on hävinnyt vetoomuksensa, jolla se pyrki kumoamaan Galaxy 10.1 -tabletkoneen myyntikiellon Saksassa. Uutistoimisto Reuters kertoo, että kyseessä on symbolinen voitto Applelle, joka pyrkii säilyttämään kärkiasemansa tabletmarkkinoilla.

Saksalaisen oikeusistuimen mukaan Samsung ei saa edelleenkään myydä vanhempaa versiotaan Galaxy -tabletista.

Samsungin Galaxy-mallistoon kuuluu niin kännyköitä kuin tabletteja, jotka ovat saaneet maailmalla positiivisen vastaanoton. Juuri Galaxy-malliston on nähty muodostavan suurimman uhkan Applen mobiilituotteille.

Teknologiajäteillä on ollut käynnissä useita patentteihin liittyviä oikeustaisteluja ympäri maailmaa. Applen mukaan Galaxy-mallisto matkii sen iPhone ja iPad -laitteita. Samsung puolestaan syyttää Applea teknologiapatenttiensa luvattomasta käytöstä.

Syyskuussa oikeus asetti Samsungille väliaikaisen kiellon, jolla yhtiötä estettiin myymästä Galaxy 10.1 -tablettia suuressa osassa Eurooppaa. Oikeuden mielestä kyseinen tabletkone muistutti liikaa iPadia. Tämän jälkeen moni maa on kuitenkin antanut Samsungin myydä laitettaan. Samsung on koittanut saada Saksan oikeusistuimen päätöstä kumotuksi.

Kiertääkseen Saksan myyntikiellon Samsung uudisti Galaxy Tab 10.1 -laitteen yksinomaan Saksan markkinoita varten ja antoi sille "Galaxy Tab 10.1N" -nimen. Toistaiseksi Apple ei ole saanut oikeusteitse kyseiselle laitteelle myyntikieltoa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.