Apple palautti Riku Niemisen pojan kännykkäpeliin käyttämät tuhannet eurot

1:53
Näin Riku Nieminen kertoi päätöksestään hypätä ohjaajan saappaisiin

Näyttelijä Riku Nieminen joutui aiemmin ikävään tilanteeseen huomatessaan pankkitililtään lähteneen tuhansia euroja mobiilipeliin. Nyt tarinalle saatiin kuitenkin onnellinen loppu. 

Riku Nieminen kertoi poikansa peliostoista aiemmin Twitterissä julkaisemalla päivityksen, jossa tiedusteli mobiilipeliyhtiö Supercelliltä, voisiko yritys palauttaa hänelle 3200 euroa. 

Tänään Nieminen tviittasi pyynnön toteutuneen, sillä hän kertoo Applen palauttaneen poikansa käyttämät rahat. Poika oli käyttänyt rahoja Brawl Stars –nimiseen peliin. 

– Supercell oli erittäin kommunikatiivinen ja auttavainen läpi koko prosessin, Nieminen kertoo hymiön kera. 

Mies on selkeästi huomannut tapauksen herättäneen laajaa kiinnostusta, sillä hän aloitti tviitin sanoin “tiedote alkaa” ja lopetti sen sanoihin “tiedote päättyy”. 

Toivoo tapauksesta varoittavaa esimerkkiä

Nieminen oli lisännyt tviitin perään hashtagin #rajatonrakkautta.  

Jo aiempaa tviittiä seuraanneessa keskustelussa Nieminen kertoo aikovansa ottaa tapauksesta opiksi ja pitää huolta, ettei lasten puhelimilla pysty tekemään korttiostoja ilman vanhempien lupaa ja valvontaa. 

Hän kertoi MTV Uutisille toivovansa tapauksensa toimivan varoittavana esimerkkinä muille vanhemmille, jotta vastaavia ikäviä vahinkoja ei sattuisi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja