Anu Saagimilta tanssikisasta leikkimielinen uhkaus

Ristomatti Ratian vaimolla Anu Saagimilla on sanottavansa Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailusta.

Anu Saagimin mies Ristomatti Ratia on ollut jo useaan otteeseen pudotusuhan alla MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa. Saagin on saanut muiden tapaan huomata Ratian nauttivan yleisön suosiota tuomareiden huonoista pisteistä huolimatta.

– Puolet kansasta on eläkeläisiä ja he ovat Ristomatin puolella. Suomessa, kuten Eestissäkin, vanheneminen on sairautta ja vanhukset luokitellaan sairaaseen ihmisryhmään. Nyt vanhempi kansa on tullut Ristomatin taakse ja haluaa näyttää. Vanhat mummot ja äijät äänestävät häntä, Saagim analysoi.

Vaikka Anu ei toivokaan Ristomatin voittoa, on hän kipakan alun jälkeen seurannut Ristomatin koitosta jopa ylpeänä.

– Onhan se hauskaa katsottavaa, mutta voittoa en toivo. Uskon, että ohjelma menettäisi uskottavuuttaan, jos Ristomatti voittaisi. Sääliksi käy muita tanssipareja, jotka saavat paljon pisteitä, mutta joutuvat silti ulos kilpailusta.

Saagim on seurannut Ristomatin tanssiurakkaa lähinnä nettiuutisten välityksellä. Jatkon suhteen Anulla on kuitenkin heittää leikkimielinen uhkaus.

– Jos Ristomatti on finaalissa kahden viimeisen tanssiparin joukossa, tulen Suomeen seuraamaan lähetystä. Paha paha kuningatar saapuu Tallinnasta, joten jos ette halua nähdä minua Suomessa, älkää äänestäkö Ristomattia. Muuten pääsen jälleen Suomeen ja haukkumaan suomalaisia naisia, Saagim heittää naurahtaen.

Kärkkäistä mielipiteistään tunnettu Saagim ei kuitenkaan ole huolissaan mahdollisesti Suomessa saamastaan vastaanotosta, vaan jää jännityksellä seuraamaan tanssikisaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat