Asemansa vakiinnuttanut Turun lahja suomalaiselle keittiötaiteelle. Antti Vahtera avasi elokuussa 2001 oman ravintola Roccan Turkuun. Antti on myös Suomen tuotteliaimpia keittokirjojen tekijöitä: Viikon kahdeksan päivää, Hyvän maun rajoilla ja Hellan haltuun ovat hänen nimekkäimpiä opuksiaa. Viimeisin teos Likivihreät vuoden 2003 syksyllä. Lähinna Antin omaa sydäntä ovat italialainen keittiö ja hyvät Burgundin viinit.
Antti Vahtera, s. 1960

Julkaistu 20.01.2004 16:26(Päivitetty 13.04.2004 17:07)
Lisää aiheesta:
Tällainen on maailmalla leviävä Labubu-villitys – Niko Saarinen maksoi trendileluistaan yli 140 euroaHarva nainen tietää tätä seikkaa hormoneistaanSuomalaislääkäri varoittaa vaarasta Euroopan hirmuhelteissä: "Iskee paljon nopeammin kuin kuvittelee"Lattialle pudonnut jälkiruoka syötettiin juhlavieraille – näin syntyi "legendaarinen sotku"Nuorilla tytöillä enemmän tunne-elämän ongelmia kuin pojilla kaikkiallaFazer toi myyntiin hämmentävän patukan: "Onnistunein petos ikinä"