Asemansa vakiinnuttanut Turun lahja suomalaiselle keittiötaiteelle. Antti Vahtera avasi elokuussa 2001 oman ravintola Roccan Turkuun. Antti on myös Suomen tuotteliaimpia keittokirjojen tekijöitä: Viikon kahdeksan päivää, Hyvän maun rajoilla ja Hellan haltuun ovat hänen nimekkäimpiä opuksiaa. Viimeisin teos Likivihreät vuoden 2003 syksyllä. Lähinna Antin omaa sydäntä ovat italialainen keittiö ja hyvät Burgundin viinit.
Antti Vahtera, s. 1960

Julkaistu 20.01.2004 16:26(Päivitetty 13.04.2004 17:07)
Lisää aiheesta:
Milloin mustikat kypsyvät? Nyt tuli uutta tietoaSuomalaisautoilijat säästävät väärässä paikassa – sorrutko sinäkin tähän virheeseen?Seepravideosta tuli hitti! Viikon kateissa ollut Ed pussitettiin helikopterikyytiä vartenPiirroshahmot pois pillimehuista ja lastenateria loppuu – lapsiin kohdistuva markkinointi muuttuu Kohuttu helsinkiläiskahvila sulki ovensa: "Ei herkkähipiäisille"Jennifer Aniston -salaatti on viraalihitti – helppo valmistaa!