Mainos

Antti Vahtera, s. 1960

Asemansa vakiinnuttanut Turun lahja suomalaiselle keittiötaiteelle. Antti Vahtera avasi elokuussa 2001 oman ravintola Roccan Turkuun. Antti on myös Suomen tuotteliaimpia keittokirjojen tekijöitä: Viikon kahdeksan päivää, Hyvän maun rajoilla ja Hellan haltuun ovat hänen nimekkäimpiä opuksiaa. Viimeisin teos Likivihreät vuoden 2003 syksyllä. Lähinna Antin omaa sydäntä ovat italialainen keittiö ja hyvät Burgundin viinit.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.