Antti Lindtman paljastaa, kuinka hemmotteli vaimoaan ja tytärtään kiireisten työviikkojen jälkeen: "Tie sydämeen käy..."

Antti Lindtman paljastaa salatun tanssitaustansa 6:27
Videolla Kaija Stormbom paljastaa, millainen on Antti Lindtmanin salattu tanssitausta!

MTV Uutiset tapasi Sdp:n puheenjohtaja Antti Lindtmanin ja hänen vaimonsa Kaija Lindtmanin TTK-studiolla. Pariskunta saapui seuramaan illan suoraa lähetystä yleisöön. 

MTV Uutiset haastatteli juuri ennen toisen Tanssii Tähtien Kanssa-livelähetyksen alkua Sdp:n tuoreen puheenjohtajan Antti Lindtmanin ja hänen vaimonsa Kaija Stormbomin. Pariskunta on seurannut TTK:ta omalta kotisohvalta jo monen vuoden ajan, mutta tällä kertaa he saivat kutsun tanssikokelas Maria Guzeninalta yleisöön paikan päälle. 

– Tämän ohjelman hieno piirre on se, että tässä nähdään hienoja kasvutarinoita, Antti Lindtman sanoi MTV Uutisten haastattelussa. 

Kaija Stormbom paljasti haastattelussa, että hänen miehellään on salainen tanssitausta. 

– Olen saanut kerran houkuteltua Antin jopa salsakurssille. Siellä oli minä ja noin 40-50 muuta naista. Sitten lopuksi Antti ei siellä kovin montaa kertaa käynyt, kun kävikin ilmi, että kyseessä oli yksilösalsa, Stormbom naurahtaa. 

Antti Lindtman kertoo käyneensä myös tyttärensä kanssa tanssikurssilla muutama vuosi sitten. 

– Kurssi huipentui sitten joulujuhlaesitykseen. Se oli kyllä todella hauskaa ja mukaansatempaavaa, Lindtman muistelee. 

Pariskunta sai vuonna 2017 yhteisen, pitkään toivotun lapsen. Sofie-tytär täyttää syksyllä kuusi vuotta. Stormbom oli lapsen saadessaan 54-vuotias. 

Lindtman kertoo, että perheen arki on muuttunut astetta kiireisemmäksi sen jälkeen, kun hänet valittiin Sdp:n puheenjohtajaksi. 

– Pari viimeistä viikkoa ovat kyllä olleet melkoista vilskettä. Kovin montaa iltaa en ole ehtinyt olla kotona. Tänä perjantaina, kun tulin kotiin ja huokasin, että nyt on viikko takana, huomasin, että nyt vaaditaan jo vähän ekstrahemmottelua. Laitoimme sitten lettukestit pystyyn. Totesin siinä, että tie vaimoni ja tyttäreni sydämeen käy vatsan kautta, Lindtman kertoi. 

Sunnuntaina 18.9. katsojat pääsevät seuraamaan ensimmäistä suoraa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetystä, jossa 11 tähtioppilasta: Shawn Huff, Emma Kimiläinen, Yeboyah, Sointu Borg, Mikko Penttilä, Maria Guzenina, Pia Penttala, Matti Suur-Hamari, Pernilla Böckerman, Jussi Heikelä ja Jarkko Niemi tanssivat opettajineen toiset tanssinsa.  

Videolla Antti Lindtman kertoo myös, lähtisikö mukaan itse TTK-kilpailuun, jos häntä kysyttäisiin. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin. 
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat