Mainos

Antti Holman runokirjan julkaisu lähestyy: Vielä on töitä edessä

Näyttelijä-kirjailija Antti Holman esikoisrunokirja julkaistaan heinäkuussa. Kirja ei ole vielä valmis.

Antti Holma ilmestyi viime vuonna ryminällä Suomen kansan tietoisuuteen. Televisiossa Holma oli mukana MTV3:n Putouksessa ja tämän vuoden alussa mies juonsi Kingi-viihdeohjelmaa.

Nyt näyttelijä-kirjailija työstää heinäkuussa julkaistavaa esikoisrunokirjaansa Kauheimmat runot (Otava).

– Heinäkuuhan tulee aika pian. Kirjan kanssa on vielä töitä edessä. Materiaalia on, eli minun ei tarvitse aloittaa kirjoittamista toukokuussa, mutta joudun vielä kasaamaan materiaalia. Toukokuu on varattu siihen hommaan, Holma kertoo MTV Viihteelle.

Onnellinen mies

Antti Holman esikoisromaani Järjestäjä (Otava) sai hyvän vastaanoton ja oli ehdolla Helsingin Sanomien esikoiskirjakilpailussa sijoittuen lopulta neljänneksi. Miehellä riittää kiirettä jatkossakin.

– Syksylle on tiedossa kaikenlaista, mutta niistä hommista en voi vielä puhua. Olen hirveän onnellinen siitä, että olen saanut höyrytä monella eri osa-alueella. Nämä ovat olleet niitä omia juttuja, jotka vievät niin sanotusti molemmat puolet sydämestä.

Holmalla on ollut monia rautoja tulessa viime vuodesta lähtien. Ahdistaako kiire?

– Ei ahdista. Olen vain hirveän onnellinen siitä, että olen saanut höyrytä monella eri osa-alueella. Välillä väsyttää ja vähän jännittää, mutta onhan tämä täysin unelmatilanne. Eipä voisi paljon paremmin mennäkään.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja