Anthony Joshuan luottomies varoittaa tähti-iskijää Robert Heleniuksesta – "Vaarallinen ottelu"

Robert Helenius kohtaa Anthony Joshuan tulevana lauantaina Lontoossa.

Anthony Joshuan promoottorina toimiva Eddie Hearn uskoo, että suomalaistähti Robert Helenius tarjoaa britti-iskijälle tasokkaan ottelun tulevana lauantaina.

Nyrkkeilymaailma haukkoi tiistaina henkeään, kun Matchroom Boxing ilmoitti Heleniuksen Joshuan uudeksi vastustajaksi. Joshua jäi hiljattain ilman vastustajaa, kun Dillian Whyten dopingtestistä löytyi epäselvyyksiä aivan huippuottelun alla.

Helenius tarrasi haasteeseen todella lyhyellä varoitusajalla heti lauantaisen voittonsa jälkeen. Moni nyrkkeilyfani kritisoi runsaasti Matchroom Boxingin päätöstä valita juuri Helenius Joshuan vastustajaksi.

Matchroom-pomo Eddie Hearn uskoo, että Helenius tarjoaa Joshualle laadukkaan vastuksen. Hearn varoittaa myös, ettei Heleniusta kannata aliarvioida.

– Minusta se on hyvä ottelu. Joo, hän hävisi Deontay Wilderille, mutta se oli valtava lyönti, joka olisi tyrmännyt hevosenkin, Hearn toteaa Matchroom Boxingin videolla. 

– Hän (Helenius) osaa todella lyödä. Hän on kaksimetrinen kaveri, joka voitti juuri viikonloppuna. Kritiikkiä kertyy aina, mutta minusta tämä on haastava ja vaarallinen ottelu, Hearn painottaa.

Matchroom Boxingin johtoportaaseen kuuluva Frank Smith on Hearnin kanssa samoilla linjoilla. Hän antaa Heleniukselle tunnustusta tämän rohkeudestaan.

– Hän meni ja otteli Wilderia vastaan. Hän ei yrittänyt piilotella häntä kehässä. Hän sai kovan iskun. Niin Wilder tekee, Smith sanoi Boxing Socialille.

– Viikon varoitusajalla hän on tasokas vastustaja. Helenius antaa Joshualle sellaisen testin, jonka haluamme, Smith jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat