Anssi Kela villitsi yleisön Islannin kannatushuutoon – hakkasi kätensä mustelmille

Jalkapallon EM-kisoissa menestyvän Islannin maajoukkueen kannatushuuto on kovaa valuuttaa Suomessakin.

Ranskassa parhaillaan pelattavissa jalkapallon EM-kisoissa puolivälieriin edennyt Islannin maajoukkue on tehnyt vaikutuksen sekä peliesityksillään että kannattajiensa viikinkihuudoksikin kutsutulla kannatushuudolla.

Kädet yhteen ja perään voimakas mylväisy -taktiikkaa noudattava kannatushuuto on ollut iso osa maan uskomatonta saagaa jalkapallon EM-kisoissa.

Huuto on noussut ilmiöksi myös Suomessa ja nyt se on huomioitu myös kesäfestivaalilavoilla. Anssi Kela nimittäin pyysi yleisöään tekemään Islannin kannatushuutoa Himoksella järjestetyillä Iskelmä-festivaaleilla eilen torstai-iltana.

Kela kirjoitti aiheesta Facebook-sivullaan.

– Nämä ovat käteni Iskelmä-festivaalin jäljiltä. Mieleeni juolahti kesken keikan pyytää yleisöä tekemään jalkapallokisoista tuttua Islannin kannustushuutoa. Tuhannet ihmiset olivat heti mukana: he levittivät kätensä, iskivät ne yhteen ja huusivat HHHU! Ja tiedättekö mitä: se oli aika vitun eeppistä! Kela kirjoittaa.

– Näkymä oli lavalta käsin kuin ison budjetin elokuvan joukkotaistelukohtauksesta. Hakkasin syvästi vaikuttuneena kourani mustelmille.


Kela kirjoitti myös olevansa harmissaan, ettei kukaan tajunnut kuvata lavalta videota tästä "viikinkiriitistä". Näin ei kuitenkaan ole, sillä Iskelmä-radiokanavanIskelmän Aamuklubi -aamuohjelman Facebook-sivulla on julkaistu videoklippi tuosta tilanteesta.

Katso video Anssi Kelan eeppiseksi kuvailemasta tilanteesta alla!


Lue myös:

    Uusimmat