Anssi Kela striimasi kultaa – hitti jyrännyt myös maailmanlistalla

Torstaina Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa musiikkivieraana nähtävä Anssi Kela musisoi tänä keväänä konserttisalikiertueella. Live-esitysten ohella musiikkia ollaan kuunneltu ennätyspaljon myös suoratoistopalveluista.

Anssi Kela julkaisi joulukuussa kappaleen Petri Ruusunen. Mies tulee torstaina 25.2. esittämään hittinsä livenä Enbuske, Veitola & Salminen -talk show'ssa.

Petri Ruusunen jatkaa vuonna 2001 julkaistun Puistossa- kappaleen tarinaa. Petri Ruusunen -hittiä on kuunneltu yli 2 miljoonaa kertaa suoratoistopalveluissa ja se on siten ylittänyt kultarajan. Myös kappaleen suosittelutilastot ovat miellyttäneet artistia.

– Spotifyssa odotteli aika hieno joululahja: "Top 50 -viraalisimmat biisit" -listalla Petri Ruusunen on Suomessa ykkösenä ja KOKO MAAILMASSA sijalla 18! Kyseessä on siis lista, jossa ei mitata yksittäisiä kuunteluja, vaan sitä, kuinka paljon kuulijat jakavat suosikkibiisejään. Isoa peukkua kaikille teille, jotka olette jakaneet Petri Ruususta sosiaalisessa mediassa. Arvostan, Kela kirjoitti joulukuussa Instagram-päivityksensä kuvatekstiin.

Huhtikuussa starttaava kiertue vie Kelan nostalgisiin tunnelmiin, sillä hän on esiintynyt viimeksi konserttisaleissa 13 vuotta sitten. 

Anssi Kela livenä Enbuske, Veitola & Salminen -talk show'ssa torstaina 26.2. kello 21:00 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat