Elastisen uutuusalbumi striimasi kultaa pikavauhdilla: Olen täysin mykistynyt

Tänään julkaistava Elastinen feat.  –albumi on striimannut kultaa kahdeksassa viikossa.

Elastinen feat. -albumilta on julkaistu tähän mennessä kahdeksan kappaletta ja niiden yhteinen striimimäärä on ylittänyt 10 miljoonaa.

Albumin kultarajanylityksen lisäksi kultaa ovat striimanneet Elastisen ja Lauri Tähkän Lempo,Johanna KurkelanOota Mua ja Sami Hedbergin Täytyy Jaksaa.  Elastinen on ollut ohjelman alkamisen jälkeen kolmella eri kappaleella yli 30 päivää Spotify top 50 -listan sijalla 1.

– Olen täysin mykistynyt kappaleiden saamasta vastaanotosta! Ohjelman konsepti toimii paremmin kuin uskoinkaan ja kohtaamisten taika välittyy musiikin kautta, Elastinen hehkuttaa.

Tänään perjantaina Elastinen on Kauppakeskus Kaaressa klo 16–17 jakamassa nimikirjoituksia. Lauantaina artistin voi kohdata Raision Myllyssä klo 12–13 nimmarikeikalla. Jaossa myös ruusuja kaikille ihanille äideille.

Levyjulkkareita vietetään Hartwall Arenalla 21. toukokuuta. Täällä tullaan kuulemaan ensimmäisen kerran ohjelmassa syntyneet hitit livenä. 

Ensi viikolla Elastinen feat. -sarjassa vierailevana artistina nähdään Paula Vesala. Elastisen ja Vesalan jakso on jo nyt katsottavissa MTV Katsomon kautta! Katso alta jakson nettiekstra, jossa Paula esittelee suloisen mökkinsä.

Elastinen ja Vesalan yhteinen biisi ”En Tunne Sua” julkaistaan maanantaina 9.5. Spotifyssa. Jakso esitetään MTV:llä perjantaina 13.5. klo 20.05.

Liput Elastinen feat. -konserttiin ovat myynnissä Lippupisteessä.

ELASTINEN FEAT. MTV3-kanavalla perjantaisin klo 20.05.

Lue myös:

    Uusimmat