Ansa Kynttilä antaa Roope Salmiselle kyytiä – Ernest Lawsonin MM-kisa-aiheinen kuvanmuokkaus naurattaa

Putousnäyttelijä Ernest Lawson vitsaili jalkapallon MM-kisa-aiheisella kuvalla.

Ernest Lawson osoitti faneilleen olevansa jalkapallohuumassa julkaisemalla kuvasarjan huvittavia kuvanmuokkauksia. Lawsonin kuvissa paluun tekee hänen viimeisimmän Putous-kauden hahmo Ansa Kynttilä.

Lawson on muokannut Putous-hahmonsa Ansa Kynttilän ja sketsihahmo-ohjelmaa juontavan Roope Salmisen kasvot lukuisiin jalkapallotilanteisiin. Kuvissa Salmisen kasvot on istutettu kärsimystä vastaanottavan pelaajan paikalle, ja Lawsonin Ansa Kynttilä on sen sijaan kurittajan roolissa.

Ensimmäisessä otoksessa Salmisen kasvot saanut pelaaja ottaa ikävän potkun arkaan paikkaan Ansa Kynttilältä. Toisessa kuvassa taas Kynttilä on tähtäämässä potkua kohti Salmisen kasvoja. Kolmas kuva on rugby-kentältä, mutta lajinvaihto ei estä Kynttilää riisumasta Salmisen housuja viheriöllä.

– MM-kisojen alkamisen kunniaksi Ansa vei entisen oppilaansa potkimaan palloa. Tai no. Potkimaan, Lawson kirjoitti julkaisuun.

Kuva on herättänyt hilpeyttä sitä kommentoineissa ihmisissä.

– Roope parka

– Tää on kyllä paras kuva Ansasta ja Roopesta

– Tota vikaa kuvaa ei vaan voi kattoo nauramatta

Lawson ja Salminen ovat jo pitkään olleet hyviä ystäviä. Molemmat näyttelijät ovat osana Improvisaatioryhmä Kolinaa. Kaksikko on tehnyt MTV:n kanavillakin erilaisia improvisaatio-ohjelmia kuten Älä jäädy ja Vedetään hatusta.

Lue myös:

    Uusimmat