Mainos

Annina Björkskog: Bactosan vei finnit pois

Annina Björkskog alkoi kärsiä ihon rasvoittumisesta ja finneistä viime talvena. Kevään mittaan hän kokeili erilaisia ulkoisesti käytettäviä tuotteita, mutta ei saanut niistä apua iho-ongelmiinsa.

- Viime toukokuussa sain äidin siskolta paketin Bactosan-kapseleita. Niitä otetaan yksi päivässä. Jo vajaassa kuukaudessa ihoni oli selkeästi paremmassa kunnossa. Finnit olivat lähes poissa eikä iho ollut enää yhtään rasvainen. Syön nyt Bactosania päivittäin, kertoo 15-vuotias koululainen..

”Koko naama oli täynnä finnejä”

Annina Björkskogin kasvoihin alkoi ilmaantua finnejä viime vuoden alussa.

- Koko naama oli täynnä finnejä. Eniten niitä tuli otsaan. Iho oli myös rasvainen. Kokeilin erilaisia ulkoisesti käytettäviä tuotteita huonolla menestyksellä kevään aikana.

Bactosan tehosi muutamassa viikossa

Viime toukokuussa Annina sai tädiltään paketin Bactosania.

- Otin yhden Bactosan-kapselin päivässä. Noin 3 - 4 viikon kuluttua aloin huomata sen vaikutuksen. Finnit vähenivät ja katosivat lähes kokonaan. Ihoni ei ole enää yhtään rasvainenkaan ja tuntuu, että ihoni kosteustasapaino pysyy myös hyvänä.

- Ajattelin pitää pienen tauon Bactosanin käytössä. Seurauksena oli, että ihoni tuli taas rasvaisemmaksi ja kasvoihini alkoi tulla finnejä.

- Aloin syödä Bactosania uudestaan. Ihoni rauhoittui ja sen rasvaisuus väheni muutamassa päivässä. Aion käyttää Bactosania päivittäin.

Bactosan bioaktiivinen peptidikapseli

On ravitsemuksellinen apu ihon epäpuhtauksiin. Sen sisältämä Praventin® -bioaktiivinen peptidiseos sisältää runsaasti laktoferriiniä. Praventin vahvistaa kehon luontaisia puolustusmekanismeja. Sen sisältämät aineet estävät haitallisten mikrobien kasvua iholla ja ravitsevat ihoa sisältäpäin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.