Annimari Korte suri Braian Toledon kuolemaa – jakoi onnettomuudessa kuolleen keihäänheittäjän nyt kohtalokkailta kuulostavat sanat

Keihäänheittäjä Braian Toledon kuolema on järkyttänyt yleisurheilumaailmaa. Aitajuoksija Annimari Korte on myös ottanut osaa suruun sosiaalisessa mediassa.

26-vuotias Toledo kuoli moottoripyöräonnettomuudessa saamiinsa vammoihin. Korte julkaisi Twitterissä yhteiskuvan, jossa hän esiintyi yhdessä argentiinalaisen kanssa.

– "Mieluummin kuolen tehdessäni jotain mitä rakastan kuin jätän elämättä", oli yksi viimeisistä asioista, jotka sanoit minulle. Lepää rauhassa, hyvä ystäväni, Korte kirjoitti.

– Ärsytin Braiania niin paljon, kun kerroin hänelle jatkuvasti, ettei hänen pidä ajaa moottoripyörillä. Myin omani vuosi sitten, koska pelkäsin loukkaantuvani matkalla harjoituksiin. Mutta Braianilla ei ollut pelkoa. Hän rakasti sitä eniten, jatkoi aitajuoksija.

Katso Kortteen twiitit alta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.