Annimari Korte säväytti huikealla urheilusuorituksellaan – "Enkkapäivä!"

4:55
Katso videolta MTV Urheilun raportti paikan päältä Tokiosta olympialaisten olosuhteista.

Tokion olympialaisten pika-aitoihin valmistautuva Annimari Korte säväytti harjoituksissa loikkataidoillaan. Korte ei suostunut paljastamaan viisiloikan tulosta, mutta sanoi sen olleen uusi ennätys.

Tokion olympiakisojen avajaiset järjestettiin perjantaina, mutta yleisurheilijoilla on vielä aikaa valmistautumiseen, sillä heidän koitoksensa alkaa vasta viikon päästä. Pika-aitojen alkuerät ovat vuorossa 31. heinäkuuta ja välierät sekä finaali seuraavina päivinä.

Parhaimmillaan tällä kaudella 12,91 100 metrin pika-aitojen pyrähdyksen painanut Korte esitteli Japanin Sagassa taitojaan 5-loikassa. Loikat näyttivät kulkevan hyvin, sillä Kortteen mukaan tulos oli uusi ennätys.

– Enkkapäivä! Kaksi päivää olen sanonut, että tänään tulee varmasti ennätys 5-loikassa. Ensimmäiknen hyppy jäi yli metrin, odoteltiin tuulen kääntymistä, ei tullut mitään loikista, sitten suljimme kasan, meinasimme lopettaa ja tuuli vihdoin kääntyi, Korte kirjoitti päivitykseensä.

– Kaksi lisäyritystä ja viimeisellä hypyllä sentillä ennätys! Pienen työn takana oli ennätys, mutta kannatti olla luovuttamatta! (Näillähän ei ole paljoa merkitystä aitajuoksutuloksen kannalta, mutta hyvä mieltä niitä saa), Korte jatkoi.

Uudesta ennätyksestään innostunut Korte jäi loikkiensa jälkeen loikoilemaan sannalle virnuillen. 

Katso alta Annimari Kortteen suoritus.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja