Annimari Korte poseeraa HS:lle vain piikkarit jalassaan – jakoi kuvan seuraajilleen: "Arpia tulee jatkuvasti"

5:39
Huippuaituri Annimari Korte paljastaa, millaisia ongelmia treenaamisessa on ollut korona-aikana: "Pari kertaa piti hypätä aitojen yli poliiseja karkuun"

Lauantaina Suomen ennätystä Kuortaneen GP-kisoissa sadan metrin aitajuoksussa tavoitteleva Annimari Korte esiintyy Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä ilman vaatteita.

Kortteen poseeraus on osa Kuukausiliitteen juttusarjaa, jossa julkisuuden henkilöt ovat kuvattavina alasti ja kertovat suhteestaan omaan kehoonsa.

– Kehon avulla pystyn toteuttamaan unelmiani, eikä ole väliä, miltä se näyttää. Pidän rumina vain polviani, koska ne ovat niin arpiset. Se kuuluu lajiin. Arpia tulee jatkuvasti kaatumisista ja aitoihin törmäämisestä, Korte kertoo HS:lle.

Kuvan Instagram-tilillään julkaissut Korte huomio jutussa olevansa lyhyt pika-aituriksi, vain 164-senttiä.

Viime kesänä Suomen ennätyksen 12,72 pika-aidoissa juossut 32-vuotias on tällä hetkellä elämänsä parhaassa vireessä. Uran kehityskaari poikkeaa valtavirrasta pitkän, lähes viiden vuoden mittaisen tauon vuoksi.

– Uraa on jäljellä vielä monta vuotta. Tauon takia kehoni on viisi vuotta nuorempi kuin tämän ikäisellä huippu-urheilijalla muuten olisi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja