Annimari Korte ei harmitellut heikkoa aikaa – kisaa edelsi sekoilu eräjaon kanssa

Nooralotta Neziri ja Annimari Korte ottivat kaksoisvoiton Luzernin yleisurheilukilpailun 100 metrin aitojen B-finaalissa. Kakkoseksi kisassa tullut Korte ei harmitellut kovasta vastatuulesta johtunutta heikkoa aikaa. 

Kilpailu käytiin 0,8 metrin vastatuulessa ja Korte juoksi ajan 13,26. Hän jäi neljä sadasosaa kisan voittaneesta Neziristä. 

– Tuulet olivat tosiaan kovia, ne tuntuivat kovemmilta, kuin mitä mittari näytti. Voin kuitenkin itse olla tyytyväinen tulokseen, sillä lopetin vasta todella kovan kahden viikon mittaisen treenijakson. Siihen, mitä juoksi muihin verrattuna, niin voi olla todella tyytyväinen, Korte totesi MTV Urheilulle kisan jälkeen.

– Se on välillä hyvä tehdä näitäkin, vaikka hyvää tulosta ei voikaan odottaa. En odottanut mitään huipputulosta. Se on hyvä tehdä tällainen treeni, jossa saa vahvan teknisen juoksun, joka tuntui mielestäni hyvältä, Korte jatkoi.

Kisan alla nähtiin melkoista sekoilua eräjaon kanssa, kun Neziri oli alun perin merkitty A-finaaliin. Sen jälkeen hänen nimensä katosi kokonaan osanottajalistasta, mutta ilmestyi lopulta B-finaalin aitureihin.

– Siihen tuli yksi juoksija lisää, jolla oli parempi kauden paras aika. Nooralotta pudotettiin siten B-finaaliin. Minullekin sanottiin eilen, että olisin A-finaalissa, mutta kun tulin tänä aamuna paikalle, niin olinkin B-finaalissa, Korte naurahtaa.

– Tällaista tämä on ulkomailla. Kun täällä kilpailee, niin kaikkeen täytyy olla valmis, Korte päättää.

Lue myös:

    Uusimmat