Anne Kukkohovi julkaisi reissukuvia Venetsiasta – seuraaja vertaa Madonnaan

Suutelin Lebron Jamesia, majoitin FBI:n etsintäkuuluttamaa rikollista... Anne Kukkohovi kertoo, mitkä väittämistään kokemuksista on totta vai tarua 4:50
Katso hupaisa video! Anne Kukkohovi väitti Kuutamolla-ohjelmassa majoittaneensa FBI:n etsintäkuulluttamaa rikollista!

Anne Kukkohovi on julkaissut useita kuvia reissultaan sosiaaliseen mediaan.

Koko Suomi leipoo -ohjelman juontaja Anne Kukkohovi on rentoutunut Venetsian upeissa maisemissa. Kukkohovi on julkaissut matkaltaan useita kuvia someseuraajien iloksi ja kertonut kuulumisiaan.

– Venetsiassa on nyt ihan hullun paljon ihmisiä. Ja just se kaoottinen ihmistulva rauhottaa. Olla siellä keskellä ja nauttia siitä, että jotenkin aina löydän itseni uudelleen ja inspiroidun. Luonto on taas toinen rauhoittava elementti ja siellä taas en halua ihmisiä ympärilleni, Kukkohovi kirjoitti kuvan yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kukkohovi kävi reissun aikana myös gondoliajelulla ja poseerasi näyttävästi veneessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Someseuraajat ovat hullaantuneita Kukkohovin julkaisemiin kuviin.

– Ihan muina Madonnina siellä.

– Olet vaan kaunis.

– Wau mikä mimmi.

Kukkohovi kertoi helmikuussa joutuneensa identiteettivarkauden uhriksi. Kukkohovin postauksesta selviää, että hänen nimeään ja kuviaan on käytetty luvatta laihdutusvalmisteiden mainontaan.

– Pari viikkoa sitten DM täyttyi kyselyistä, että mainostanko Facebookin puolella painonpudotukseen tarkoitettuja pillereitä/juomia. Vastaus on EN, Kukkohovi kirjoittaa.

Kukkohovi kertoi, että valmisteita on markkinoitu hänen kuvillaan, ilman lupaa niin, että hän ei edes tiennyt mainoksista. 

– Minun oikeat ihanat yhteistyökumppanini kyllä näkyvät ja kuuluvat omissa kanavissani. Niissä näkyy myös selkeästi asiakkuus, oikeat linkit ja oikea tuote, hän lisää.

Kukkohovi harmitteli, että todennäköisesti huijari-ilmiöt lisääntyvät tulevaisuudessa ja totesi, että viranomaiset ovat hankalassa tilanteessa, koska ainoastaan Instagramin ja Facebookin omistama yhtiö Meta pystyy tekemään jotain ikävälle ilmiölle.

Lue myös:

    Uusimmat