Anne Hathaway hurjasta dieetistään: Se oli järjetöntä

Näyttelijä Anne Hathaway karisti kiloja vaarallisella dieetillä.

Hollywood-näyttelijä Anne Hathawayn kuihtunut ulkonäkö herätti kauhistusta muutama kuukausi sitten. Les Mirables -elokuvaa tähdittävä kaunotar pudotti painoaan runsaat 13 kiloa roolinsa takia. Muutos oli hänelle raju, sillä Prinsessapäiväkirjat-elokuvalla läpimurron tehnyt tähti oli jo todella hoikka entisestään.

– Minun tarvitsi olla pakkomielteinen siitä. Dieetin idea oli näyttää lähes kuolleelta, hän kuvailee ruokavaliota Yhdysvaltain Vogue-lehdessä.

Näyttelijätär ymmärsi vasta jälkeenpäin, kuinka rajusta koettelemuksesta oli kyse. Hiljattain avioitunut Hollywood-tähti rinnastaakin kokeilun todellisuuden ulkopuolelle hänen roolihahmonsa tavoin. Muutos kuvauksien jälkeen takaisin normaalikuntoon oli kestänyt viikkoja. Hurjimmassa laihdutusvaiheessa hän sai syödä ainoastaan 500 kilokaloria.

– Jos katson taaksepäin koko kokemusta, en kuitenkaan tuomitse sitä. Se oli vähän järjetöntä. Se oli todellakin tauko todellisuudesta, mutta mielestäni sellainenhan Fantine on joka tapauksessa, Hathaway pohtii.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat