Anna Puu on Kenian auringon alla – kertoi somessa testanneensa kuivakäymälää

Biisirallissa Anna Puu ja Elias Kaskinen 6:29
Anna Puu oli artisti Elias Kaskisen kanssa mukana Posse-ohjelman biisirallissa.

Artisti Anna Puu lähti maailman toiselle puolelle.

Artisti Anna Puu on ottanut suunnaksi Afrikan mantereen, sillä hän on 20. maaliskuuta kertonut Instagramissa olevansa Tawan kylässä Keniassa.

– Reissun ensimmäinen kohde oli Jane Mutalan koti ja pientila. Jane on paikallinen power house, jonka luokse kokoontuu hänen johtamansa naisryhmä punomaan koreja, jakamaan ilot, huolet sekä laulut ja toimimaan toistensa turvaverkkona ja taloudellisina neuvonantajina, Puu kirjoitti jakamiensa kuvien yhteyteen.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän pääsi myös testaamaan pihaan rakennettua, uutta Mifuko Trustin kuivakäymälää. Mifuko Trust on voittoa tavoittelematon organisaatio.

– Janen pihamaalla on Mifuko Trustin ekologisen kuivakäymälän pilotti. Aikaisemmin käytettiin kuoppakäymälää, jonka käyttöikä on maksimissaan 10 vuotta. Pilottikäymälän käytyä liian pieneksi tälle isolle naisryhmälle, pihaan rakennettiin uusi esteetön kuivakäymälä sekä peseytymistila. Testasin, toimi. Huomenna uudet kohteet ja kujeet, Puu kertoi julkaisussaan.

Puun ja tuottaja Jukka Immosen ensimmäinen yhteinen lapsi syntyi vuoden 2021 toukokuussa ja he menivät naimisiin lokakuussa 2022. Puulla on myös vuonna 2010 syntynyt tytär ex-puolisonsa Olli Ripattilan kanssa.

Alla olevassa kuvassa Anna Puu ja Jukka Immonen ovat menneet äskettäin naimisiin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat