Angry Birds -puvun suunnittelijalle yhteydenottoja ulkomailta

Linnan juhliin suunniteltu punainen Angry Birds -puku on herättänyt huomiota ympäri maapallon.

Kun vihaisten lintujen keksijä, Mr Rovio, Peter Vesterbacka asteli Linnan juhliin vaimonsa Teijan kanssa, kiinnittyi monen tv-katsojan huomio rouvan punaisen juhlapuvun tuttuun lintukuosiin. Rouva Vesterbackan Angry Birds -puku herätti huomiota Suomen lisäksi myös ulkomailla ja puvusta kirjoitettiin niin Yhdysvalloissa, Euroopassa kuin Aasiassakin.

Puvun suunnittelija Katri Niskanen paljastaa MTV3.fin Viihdeuutisille, että puku on herättänyt kiinnostusta ulkomailla ja häneen on oltu puvun tiimoilta yhteydessä. Moni yhteyttä ottanut haluaisi samanlaisen puvun itselleen, mutta sarjatuotantoon kyseistä pukua ei valmisteta.

– Se oli uniikkikappale ja sellaisella periaatteella tehty, että niitä on vain yksi maailmassa. Puku on kyllä herättänyt yllättävän paljon kiinnostusta ja olen saanut yhteydenottoja esim. Kaliforniasta ja New Yorkista, Niskanen sanoo.

Myös muut kuin amerikkalaiset ovat olleet yhteydessä lahjakkaaseen suomalaiseen suunnittelijaan Facebookissa. Niskanen itse on pukunsa suosiosta hämillisen onnellinen.

– Kyllähän sitä aina pukua tehtäessä ajattelee, että kuinka se huomioidaan. Olen ollut yllättynyt siitä, että tämä Angry Birds -puku on saanut paljon kiitosta myös miehiltä. Miehet ovat olleet tyytyväisiä siihen, että se korostaa naisten kurveja ja muotoja.

Angry Birdsin takana oleva Rovio on puhunut jo pitkään, että se haluaa vihaisista linnuista samanlaisen brändin kuin Disney-hahmot ovat. Onko herra Vesterbacka ollut jo yhteyksissä Niskaseen, että rouvan juhlapuku laitetaan sarjatuotantoon?

– Sellaisesta ei ole ollut kyllä mitään puhetta, Niskanen naurahtaa.

Katri Niskanen suunnitteli Angry Birds -puvun lisäksi Linnan juhliin asut myös laulaja Jenni Vartiaiselle, europarlamentaarikko Riikka Mannerille, MM-hiihtäjä Matti Heikkisen Suvi-vaimolle, Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurmisen Kati-vaimolle, kultaleijona Janne Lahden Marika-vaimolle sekä kansanedustaja Sanna Lauslahdelle.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat