Angry Birds -peli villitsee myös näiden julkkisten keskuudessa

Useat julkkikset kertovat MTV3.fin Viihdeuutisille innostuneensa suomalaisen Rovio Mobilen hittipelistä Angry Birds.

Big Brother 2010 voittaja Niko Nousiainen

Niko Nousiainen kertoo pelanneensa erilaisia pelejä koko nuoren ikänsä. Angry Birds -peliä Niko pelasi ensimmäisen kerran vuonna 2010.

– Jäin ihan koukkuun peliin. Vedin ekan osan saman tien läpi ja hankin lisäosat. Usein tulee pelattua useita tunteja esimerkiksi keikkamatkoilla, Scandinavian Hunks -miestanssiryhmässä tanssiva Niko kertoo.

Niko naureskelee, että nuorempana miehen äiti sai välillä patistaa pikku-Nikoa tietokoneen ääreltä ulos leikkimään. Nikon mukaan kihlattu Sofia Ruusila ei ainakaan vielä ole joutunut ongelmiin miehen pelaamisen kanssa. Pelaamiselle on kuitenkin olemassa omat rajoitteensa.

– Ei mun puhelimessa kestä pelatessa akku kun kolmisen tuntia putkeen, Niko naureskelee.

Aleksi Valavuori

Juontaja tunnettu Aleksi Valavuori kertoo olevansa vasta aloittelija Angry Birds -pelin pelaamisessa. Maaliskuussa pidetyissä pelin SM-kilpailuissa Aleksi vei kuitenkin julkkispelaajien keskuudessa voiton.

– Kokeilin peliä ekan kerran silloin SM-kisoissa, enkä oo sen jälkeen uskaltanut hirveästi pelata, sillä olisin niin helppo kohde. Pelaan muutenkin kaikkea mahdollista ja lyön vetoa ynnä muuta sellaista, jään helposti koukkuun, Aleksi kertoo.

Aleksi uskoo kuitenkin perehtyvänsä peliin vielä lisää esimerkiksi matkustaessa. Pelin koukuttavuus kuitenkin hirvittää miestä.

– Olen seurannut Facebookissa, miten kaverit ovat peliin koukussa, joten olen oikeastaan tietoisesti itse vältellyt pelaamista, Aleksi naurahtaa.

Kohukaunotar Anne-Mari Berg

Anne-Mari Berg kertoo pelaavansa muutenkin paljon pelejä, joten naisen on ollut pakko testata myös Angry Birds -peliä.

– Ei ihme, että peli on niin suosittu, sillä sehän sopii laajalle porukalle ja siihen jää helposti koukkuun. Itsekin saatan huomaamatta pelata peliä useita tunteja putkeen, Anne-Mari kertoo.

Anne-Mari ei kuitenkaan myönnä jääneensä peliin varsinaisesti koukkuun, sen sijaan nainen kertoo innostuneensa pelaamaan World of Warcraftia. Joulun alla Berg kertoi pelanneensa paljon myös Angry Birdsiä, mutta oheistuotteita naiselta ei vielä löydy.

– Jos vastaan tulee, niin voisihan sellaisen pehmolelun ostaa, Anne-Mari miettii.

Riku "Munamies" Nieminen

MTV3:n Putous-viihdesarjan Vuoden sketsihahmo -kilpailun Munamies-hahmollaan voittanut Riku Nieminen kuvailee Angry Birds -pelin olevan todellisuuspakoa parhaimmillaan. Mies on ostanut pelin niin puhelimeensa kuin tablettiinsa.

– Kaikki kentät, mitkä on julkaistu oon pelannut siihen asti, että tähtiä tulee kolme. Kyllä peli jonkun verran koukuttaa, mutta ei se sentään arkielämää häiritse. Pelaamalla saa breikkiä arkiaskareista, se on ikään kuin moderni kävely metsässä, Riku filosofoi.

Miss Suomi 2011 -finalisti Linnea Aaltonen

Miss Suomi 2011 -kilpailussa ennakkosuosikkien joukkoon lukeutunut Linnea Aaltonen on poikaystävänsä ansiosta tutustunut peliin.

– Poikaystävä latasi pelin puhelimeeni ja täytyy sanoa, että vaikka en olekaan mikään pelifriikki, niin on se silti hauskaa viihdettä.

Linnea kertoo pelanneensa peliä aluksi enemmän, mutta nykyään lintuhahmot saavat ritsalla kyytiä noin kerran kuukaudessa. Kaunotar visioi pelaavansa puhelimellaan muun muassa silloin, kun hän asiakaspalvelutilanteessa joutuu odottamaan vuoroaan.

Madventures-Riku

Subin Madventures-sarjasta tuttu Riku Rantala on reissaamisen ohella ehtinyt perehtyä myös pelimaailmaan. Angry Birds -pelin pariin Rikun tutustutti miehen ystävä juhannuksena 2010.

– Mielenkiinnolla perehdyin ensin peliin pintapuolisesti, mutta sitten hommasin sen myös itselleni. Sen verran peli kyllä koukutti, että katselin YouTubesta opetusvideoita siitä, miten täydet pisteet voi saada, Riku kertoo.

Kansainvälistyneen Madventuresin myötä Rantala iloitsee myös suomalaisen pelin saamasta huomiosta.

– Onhan se aivan mahtavaa, että Suomesta lähtee tuollainen hittituote ja ladunavaaja, joka kannustaa nuoria yrittäjiä lähtemään rohkeasti maailmalle.

Mad World – Seikkailijan Atlas ilmestyy lokakuussa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat