Angry Birds -hittipelistä Simpsonien tyylinen animaatio

Suomalainen Angry Birds -hittipeli on niittänyt mainetta ympäri maailmaa ja nyt pelistä on suunnitteilla myös animaatio televisioon.

Angry Birds -televisio-ohjelmaa on suunniteltu Rovio Mobilella koko talven ajan. Animaation yhteistyökumppaneita ei ole vielä julkaistu.

– Sarjan laajuus on vielä epäselvä, animaatio saattaa olla oma 20 minuutin ohjelmansa tai lyhyitä pätkiä jossain muussa viihdeohjelmassa. Kyseessä on kuitenkin The Simpsons -tyylinen koko perheen animaatio, kertoo Rovio Mobilen tiedottaja Ville Heijari.

Animaation virallista käsikirjoitusta ei ole vielä tehty. Tavoitteena on Heijarin mukaan saada amerikkalaisia maailman johtavia käsikirjoittajia työstämään animaatiota. Angry Birds -pelistä julkaistaan keväällä lautapeli ja netissä on myynnissä erilaisia Angry Birds -paitoja ja pehmoleluja.

Usealle eri mobiilialustalle saatavaa peliä myytiin vuonna 2010 noin 12 miljoonaa kappaletta. Yhdessä ilmaisversion kanssa peliä ladattiin lähes 50 miljoonaa kappaletta. Amerikkalainen aikakauslehti Time listasi viime vuoden parhaiksi videopeleiksi Angry Birdsin ja Alan Waken.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat