Angela Merkelin eilen tavannut Antti Rinne kommentoi Merkelin tärinää: "Hän totesi, että nämä ovat normaalielämään liittyviä asioita"

Pääministeri Antti Rinne tapasi Angela Merkelin Berliinissä 2:58
Angela Merkel sai jälleen tärinäkohtauksen tapaamisessa Antti Rinteen kanssa. Rinne kommentoi tapahtunutta MTV Uutisille.

Pääministeri Antti Rinne (sd.) tapasi keskiviikkona Berliinissä Saksan liittokansleri Angela Merkelin. Tapaamisessa Merkelin nähtiin jälleen tärisevän. Hän on vapissut myös muissa viimeaikaisissa julkisissa esiintymisissä.

Rinne ja Merkel keskustelivat tapaamisessaan etenkin Suomen EU-puheenjohtajuuskauden asioista. Huomio kiinnittyi kuitenkin jälleen Merkelin terveydentilaan.

Liittokanslerin vapina tallentui jälleen kameroille, nyt jo kolmannen kerran muutaman viikon sisään. Merkel kuitenkin vakuutti teidotustilaisuudessa asiaa kysyneille toimittajille olevansa kunnossa ja täysin työkykyinen.

– Olen sanonut olevani kunnossa. Tärinää tutkitaan, mutta uskon, että se menee ohi, aivan kuten se tulikin yhtäkkiä, Merkel sanoi tapahtuneen jälkeen.

Antti Rinne kertoi MTV Uutisille huomanneensa Merkelin tärisevän.

– Hän (Merkel) oma-aloitteisesti totesi jälkeenpäin näiden olevan normaalielämään liittyviä asioita ilman, että siinä olisi mitään vakavia terveyshuolia taustalla.

 

Lue myös:

    Uusimmat