Ammattilaisapua verhojen suunnitteluun

Minulla on ongelma: rakennamme kaksikerroksista hirsitaloa ja olohuoneeseen tulee olemaan lattiasta kattoon ikkunat ("erkkeri") jotka kapenevat harjakaton myötä ylös. Nyt tarvitsisinkin ideoita minkälaiset verhot sellaiseen ikkunaan voi pistää? kaikki ideat ovat tervetulleita jos suinkin mahdollista. KIITOS!!
t.Petra

Kiitos luottamuksesta. Rakennanhan minä vaikka verhot!

Mutta vakavasti. Sisustussuunnitteluun kuluvat myös muutkin kuin rakenteet ja pintamateriaalit ja niiden sävyt. Verhot ovat näitä. Kuitenkin on hyvä ymmärtää eri ammattitaitojen erot ja alojen tietämyksen syvyys. Pinnallisesti voi olla kaikkien alojen asiantuntija, mutta rajat tulevat vastaan.

Tällä palstalla olen pyrkinyt antamaan vinkinomaisesti ohjeita, miten eri ammattialojen asiantuntemus löytyy ja miten asiantuntemusta on syytä arvioida palveluja ja tuotteita ostettaessa. Lyhyet vastaukset tilanteita tuntematta ovat ne vaarallisimmat. Useimmiten on parasta antaa ohjeet oikeaan suuntaan, josta löytyvät helposti oikeat ratkaisut.

Pidän itseäni myös sisustusalan ammattilaisena, mutta sovellan osaamistani edellä kuvatun mukaisesti. Oman taloni sisäremontin jälkeen oli verhojen vuoro. Ammattilainen kun on, tulee sen mukana tarve niuhottaa myös tyylissä ja yksityiskohdissa. Ja vaimo on vielä pahempi. Niinpä ostin verhosuunnittelun ja toteutuksen oikealta ammattilaiselta eli verhosuunnittelijalta. Hän ei tee mitään muuta työtä eli tietämys on riittävän syvällinen. Meillä ratkaisu oli enemmän kuin täydellinen.

Suosittelen edellä kuvattua muillekin. Palvelu löytyy erikoismyymälänä toimivasta verhokaupasta. Näillä on yhteydet suunnittelijoihin.

Terveisin Sakke

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja