Amin Asikainen: Olen aina halunnut suuren perheen

Amin ja Nilüfer Asikaisen unelmat suurperheestä ovat toteumassa.

Amin Asikainen on polleana, sillä hänelle jaNilüfer-vaimolle syntyy heinäkuussa toinen yhteinen lapsi.

– Ihan sama onko uusi tulokas tyttö vai poika, sillä olen aina halunnut ison perheen. Entuudestaan minulla on edellisestä liitosta tytär, ja tästä nykyisestä 13 kuukautta vanha poika, mies hehkuttaa.

– Vaimollani on ollut vähän pahoinvointia, mutta kyllä hän on tehnyt koko ajan töitä. Pyrin auttamaan vaimoa kotitöissä ja lapsenhoidossa niin paljon kuin pystyn. Tietyt päivät olen lasten kanssa, muuten töissä.

Jouluaatto tulee olemaan Asikaisilla ikimuistoinen.

– Me emme vietä joulua sen kummemmin, mutta olen tilannut meille kotiin joulupukin. Poikaa varten koristelemme myös kuusen, vaikka ei hän vielä kaikkea ymmärrä. Vielä pitäisi ehtiä ostamaan vähän lahjoja.

Jouluherkkuja on tarjolla monenmoista, laatikoita ja kalaruokia.

– Kalkkunan tilasin etukäteen eräältä maatilalta. Pitää kuitenkin muistaa harrastaa pyhien aikana myös liikuntaa.

Amin Asikainen sanoo, että hän on erittäin onnellinen kauniin Nilüferin kanssa.

– Olemme vaimoni kanssa kuin luodut toisillemme!

Negatiivista julkisuutta

Viime päivinä Amin Asikainen on ollut lehtien palstoilla ikävissä merkeissä. Hänen kerrotaan kiilanneen joulukuun alussa taksijonossa, mikä oli aiheuttanut jonossa sanallista protestia. Varsinkin eräs mies oli harmistunut kiilaamisesta kovaäänisesti. Nyt poliisi epäilee Asikaisen pahoinpidelleen tätä miestä. Hän sai lieviä ruhjeita kasvoilleen.

Amin Asikainen sanoo olevansa välikohtauksesta pahoillaan.

– Ikävä homma. En aio kuitenkaan menettää tästä yöuniani, mutta tietenkin asia harmittaa minua kovasti. Olisin toivonut, että tämä mies olisi hoitanut asian suoraan minun kanssani eli mies miehen kanssa. Jos minulla olisi ollut jotain korvattavaa, olisin hoitanut asian. Ei ole kiva joutua julkisuudessa riepoteltavaksi, kuittaa ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen.

(MTV3–KIKKA ISOVIITA)

Lue myös:

    Uusimmat